Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Υπάρχει κάποιος που να θέλει να φιλοξενήσει τον σκυλάκο της φωτογραφίας?

Φωτογραφία του Στελιος Κυριακου.
Στις 13 του Σεπτέμβρη , έφυγε από την ζωή ο κηδεμόνας του σκύλου της φωτογραφίας. Έκτοτε πέρασαν από το σπίτι του εκλιπόντος δεκάδες άνθρωποι για την κηδεία , γείτονες , συγγενείς και φίλοι αλλά κανείς δεν είδε τον μοναδικό κάτοικο πλέον του σπιτιού. 
Στη συνέχεια , με δικαστική απόφαση , σφραγίστηκε το σπίτι αλλά και πάλι κανείς δεν τον είδε........ Γάβγιζε μερόνυχτα χωρίς φαγητό και νερό αλλά κανείς δεν τον άκουγε. 
Κλεφτά τα μεσάνυχτα πήγαινε η μητέρα του φίλου ''Ψείρα'' και του έριχνε λίγα αποφάγια. Σαν δεν του έφτανε η απώλεια του ανθρώπου που τον αγαπούσε , τώρα ήρθε ο εγκλεισμός και μοναξιά.
 Τι περιμένει πια? Θα ζεί αύριο? Θα βρεί κάποιον να τον ελευθερώσει και να τον αγαπήσει? Αν δεν εκκρεμούσε εναντίον μου δίκη για ένα σκύλο που πήρα από παρόμοια περίπτωση , θα είχα πηδήξει μέσα να τον πάρω αλλά τώρα σκέφτηκα να ακολουθήσω την νόμιμη οδό. 
Μετά από πολύ αγώνα , βρήκα την συμβολαιογράφο που της είχε αναθέσει το δικαστήριο να διαχειριστεί την υπόθεση και ακολούθησε , συν τις άλλης , ο εξής διάλογος:
 -Όσο υπάρχει ζωντανό σκυλί εκεί μέσα , εγώ δεν μπαίνω , φοβάμαι 
- Εγώ θα μπώ , εσείς απλά θα μου ανοίξετε το σπίτι 
-Είπαμε κύριε Κυριακού 
-Τότε υπάρχουν δύο λύσεις , ή που θα περιμένουμε να πεθάνει το ζώο για να μπείτε ή θα πρέπει να παραιτηθείτε της υπόθεσης ώς ανίκανη να την διαχειριστείτε , τουουουτ , κλείνει το τηλέφωνο και σε μισή ώρα μαθαίνω ότι παραιτήθηκε. 
Ψάχνοντας να βρώ λύση , έπεσα πάνω στην κα πρόεδρο του Ειρηνοδικείου Ναυπλίου όπου μόλις άκουσε την περιπέτεια του δύσμοιρου ζώου , ταράχτηκε και άρχισε αμέσως να κινεί διαδικασίες ώστε να απεγκλωβιστεί το ζώο. 
Σε λίγες ώρες είχε διοριστεί νέος συμβολαιογράφος-διαχειριστής της περιουσίας του εκλιπόντος , ο οποίος δεσμεύτηκε ότι σε λίγες ώρες θα μου ανοίξει το σπίτι για να ελευθερώσω το έρημο το ζωντανό.
 Ευχαριστώ κυρία πρόεδρε!!! Υπάρχει κάποιος που να θέλει να φιλοξενήσει τον σκυλάκο της φωτογραφίας?
 Έκανα τόσο αγώνα και είναι κρίμα να βρεθεί στο δρόμο. Είναι νεαρός και έτοιμος να αγαπήσει όποιον ανοίξει την αγκαλιά του για αυτόν. Στέλιος 6944773252