Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Γ. Μανιάτης: "Απάντηση σε πολιτικές παράνοιες"!

Αποτέλεσμα εικόνας για Γ. Μανιάτης: Απάντηση σε πολιτικές παράνοιες!
Δήλωση Γιάννη Μανιάτη για το δημοσίευμα της ΕΦΣΥΝ με τίτλο: “Οι 12 σύμβουλοι του Κυριάκου και η σχέση με την Κεντροαριστερά”

Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών ο Γ. Μανιάτης δήλωσε:

«Με ενδιαφέρον διάβασα το άρθρο της Εφημερίδας Συντακτών, όπου πρώην τεχνοκράτης σύμβουλός μου, υπάλληλος του Υπουργείου, που είχε θητεύσει προηγουμένως ως σύμβουλος και άλλων υπουργών και συνέχισε να είναι σύμβουλος και υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, συμπεριελήφθη στην ομάδα του κου Μητσοτάκη, εκτιμάται ότι θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως "γέφυρα μεταφοράςμου, σύμφωνα με κάποιους, στη ΝΔ.
Τι πιο φυσικό, στην εποχή της post truth πραγματικότητας, από έναν υποψήφιο αρχηγό της Κεντροαριστεράς, από το να προσπαθεί να πάει στη Νέα Δημοκρατία!!! Τι πιο φυσικό σε μια χώρα, όπου έχουμε πρωτογενή πλεονάσματα παράνοιας και ψεκασμών. Για να μη χαθούμε όμως στην παραπληροφόρηση και στον παραλογισμό του "άρα ο χωροφύλαξ είναι μπουζούκι", θα πω ότι λειτουργούσα πάντα και συνεχίζω να λειτουργώ υπερκομματικά. Επιλέγω συνεργάτες με βάση τα προσόντα τους και όχι με βάση τις κομματικές τους προτιμήσεις, τις οποίες άλλωστε συχνά αγνοώ.
Επιλέγω τους καλύτερους για τη χώρα κι όχι για δημιουργία προσωπικών και κομματικών  μηχανισμών. Γι αυτό συνεργάτες μου ανήκαν πολιτικά και στο ΚΚΕ, και στο ΣΥΡΙΖΑ, και στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ.
Αυτό είναι το νέο στην πολιτική και αυτό κομίζω. Μακριά από τους κομματικούς διορισμούς στυλ Καρανίκα, με τους οποίους ο Α. Τσίπρας και οι υπουργοί του φροντίζουν καθημερινά να προσβάλουν τους νέους ανθρώπους με πραγματικά προσόντα, που δυστυχώς γι αυτούς, δεν τυχαίνει να είναι κομματικοί προστατευόμενοί τους. 
Ίσως αυτό είναι κάπως δυσνόητο για κάποιους, αλλά θα τους απογοητεύσω. Αυτή είναι η αλήθεια για την οποία ως ακαδημαϊκός δάσκαλος της νέας γενιάς, παλεύω όλα τα χρόνια. Και είμαι πολύ περήφανος γι αυτό».