Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Διαχείριση σκουπιδιών …..πάλι μια προσωπική νίκη του δήμαρχου!

Αποτέλεσμα εικόνας για Διαχείριση σκουπιδιών …..πάλι μια προσωπική νίκη του δήμαρχου!
Επειδή τις τελευταίες ημέρες πολλά γράφονται και λέγονται για τη διαχείριση των απορριμμάτων θυμίζουμε ότι η δημοτική κίνηση ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ έχει σταθερές και ξεκάθαρες θέσεις πάνω σε αυτό το θέμα. Οι θέσεις μας είναι και παραμένουν οι ίδιες όπως κατατέθηκαν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.
Βέβαια με το δεδομένο ότι η πλειοψηφία προωθεί μια νέα σύμβαση θα πρέπει να συζητήσουμε και να πάρουμε θέση πάνω σε αυτή. Για να το κάνουμε αυτό καλούμε το δήμαρχο να κοινοποιήσει άμεσα τους όρους του διαγωνισμού και τη σύμβαση που πανηγυρίζει ότι πέτυχε.
Ο δήμαρχος ισχυρίζεται ότι έχει σύμβαση με κόστος περίπου πέντε φορές κάτω από ότι της ΤΕΡΝΑ. Αυτό μας δημιουργεί υποψίες και προβληματισμό, αλλά η υπεύθυνη θέση της αντιπολίτευσης δεν μπορεί να στηρίζεται σε υποψίες αλλά ούτε και σε πανηγυρισμούς του στυλ «νενικήκαμεν».
Ας αφήσει λοιπόν ο δήμαρχος τα μεγάλα λόγια και να δώσει στη δημοσιότητα τη σύμβαση. Κάθε άλλο είναι κουτσομπολιό μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και αρνούμεθα να εμπλακούμε στη λογική σου γράφω μου γράφεις.
Σίγουρα οι δημότες είναι τελικά αυτοί που θα πληρώσουν το μάρμαρο. Όφειλε λοιπόν η πλειοψηφία και προσωπικά ο δήμαρχος να είχε ενημερώσει έγκαιρα τους πολίτες για τη λύση που επαίρεται ότι ανακάλυψε.
Αναμένουμε λοιπόν κ. Δημαρχε τη δημοσιοποίηση των όρων του διαγωνισμού και της σύμβασης.
Έστω και τώρα δείξτε ότι σέβεστε τους δημότες και αφήστε τα λόγια.
Χρήστος Καραργύρης
Συντονιστής
Σημείωση:
Για αυτούς που θέλουν να ξαναθυμηθούν τις θέσεις της δημοτικής κίνησης ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ μπορούν να δουν όλο το πρόγραμμα στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://lookaside.fbsbx.com/…/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ%20ΤΗΣ%20ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ%2…