Την Τετάρτη 12/7/2017 και ώρα 17.00 στο ξενοδοχείο AKS Πόρτο Χελίου
θα παρουσιαστεί η Α' φάση του έργου, που αφορά στην διαμόρφωση του γαστρονομικού χαρτοφυλακίου της Ερμιονίδας. Θα παρουσιαστούν οι βασικοί πρωταγωνιστές της γαστρονομικής κοινότητας που θα αποτελέσουν τον κορμό της γαστρονομικής ανάπτυξης της περιοχής.
θα παρουσιαστεί η Α' φάση του έργου, που αφορά στην διαμόρφωση του γαστρονομικού χαρτοφυλακίου της Ερμιονίδας. Θα παρουσιαστούν οι βασικοί πρωταγωνιστές της γαστρονομικής κοινότητας που θα αποτελέσουν τον κορμό της γαστρονομικής ανάπτυξης της περιοχής.
Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτριος Σφυρής σε συνεργασία με την Επιτροπή Τουρισμού και την Ένωση Ξενοδόχων -στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για την ανάδειξη της Ερμιονίδας σε κορυφαίο γαστροτουριστικό προορισμό- συνεργάστηκαν με τον Γιώργο Πίττα, δημιουργό του Οδηγού της Ελληνικής Γαστρονομίας (Greek Gastronomy Guide) και βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση.