Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Η Γαστρονομία της Ερμιονίδας στο πιάτο σας

Toυρλού ή μπριάμ - Λαχανικά στο τηγάνι - Greek Gastronomy Guide
Την Τετάρτη 12/7/2017 και ώρα 17.00 στο ξενοδοχείο AKS Πόρτο Χελίου
θα παρουσιαστεί η Α' φάση του έργου, που αφορά στην διαμόρφωση του γαστρονομικού χαρτοφυλακίου της Ερμιονίδας. Θα παρουσιαστούν οι βασικοί πρωταγωνιστές της γαστρονομικής κοινότητας που θα αποτελέσουν τον κορμό της γαστρονομικής ανάπτυξης της περιοχής.
Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτριος Σφυρής σε συνεργασία με την Επιτροπή Τουρισμού και την Ένωση Ξενοδόχων -στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για την ανάδειξη της Ερμιονίδας σε κορυφαίο γαστροτουριστικό προορισμό- συνεργάστηκαν με τον Γιώργο Πίττα, δημιουργό του Οδηγού της Ελληνικής Γαστρονομίας (Greek Gastronomy Guide) και βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση.