Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Η Εύα Σακελλάρη στο Ναύπλιο

Φωτογραφία του χρήστη Fougaro.
Το Σάββατο 1 Ιουλίου στις 10μμ, η Εύα Σακελλάρη με την μπάντα της (κιθάρα, μπάσο, σαξόφωνο, πλήκτρα, ντραμς) θα παρουσιάσει στο FOUGARO Café ένα mix πρόγραμμα με soul, pop, blues, funk αλλά και jazz αγγλόφωνες επιτυχίες, καινούργιες και παλιές, original τραγού
δια (δισκογραφημένα αλλά και ακυκλοφόρητα) καθώς και «πειραγμένες» διασκευές από γνωστά τραγούδια, με το δικό της μοναδικό στύλ!
_______________________

H Εύα Σακελλάρη γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε στο Μεσολόγγι. Ηενασχόληση της με τη μουσική αρχίζει από 8 ετών με μαθήματα κιθάρας και τραγουδιού, ενώ αργότερα επιστρέφει στην Αθήνα και συνεχίζει τις σπουδές της στη μουσική με μαθήματα φωνητικής και πιάνου.
Το 2004, ξεκίνησε τις ζωντανές εμφανίσεις της σε σημαντικές μουσικές σκηνές της Αθήνας, σε φεστιβάλ καθώς επίσης και special events, ενώ έχει συνεργαστεί με αρκετά Αθηναϊκά σχήματα.
Τραγουδά soul, pop, blues, funk αλλά και jazz αγγλόφωνες επιτυχίες, καινούργιες και παλιές, original τραγούδια (δισκογραφημένα αλλά και ακυκλοφόρητα) καθώς και "πειραγμένες" διασκευές από γνωστά τραγούδια, με το δικό της μοναδικό στύλ καθώς η φωνή της έχει το ιδανικό soul γρέζι και ηχόχρωμα μιας μαύρης ντίβας. Η μεστή της φωνή και η τόσο ζωντανή σκηνική της παρουσία, σε κάνει να πιστεύεις πως η σκηνή είναι το φυσικό της περιβάλλον.Η μπάντα της αποτελείται από φωνή, κιθάρα, μπάσο, σαξόφωνο, πλήκτρα, ντράμς.
Στις 15 Δεκεμβρίου 2015 κυκλοφόρησε το digital single "Maybe" σε στίχους και μουσική της ίδιας από την InsideOut/14Music. Το single έχει κάνει αισθητή την παρουσία του κατακτώντας υψηλές θέσεις στα AirplayCharts. Η παραγωγή του single έγινε στα MusicRow studios και το video clip είναι παραγωγή της FlunetProductions.
Φέτος, στις 27 Μαρτίου κυκλοφόρησε το single με τίτλο "Save Me" από την Spicy/InSideOut, σε αποκλειστική πρώτη μετάδοση από τον ραδιοφωνικό σταθμό Pepper 96,6.
είσοδος ελεύθερη
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2752047347 | info@fougaro-cafe.gr