Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Ο Δήμος Ερμιονίδας ξεκινά με τις μελέτες και αδειοδοτήσεις του κλειστού γυμναστηρίου

Ο Δήμος Ερμιονίδας ξεκινά με τις μελέτες και αδειοδοτήσεις του κλειστού γυμναστηρίου στο Κρανίδι. Επίσης μεριμνά για επιπλέον χρηματοδότηση για την ολοκλήρωσή του, το οποίο θα δώσει νέα προοπτική στην περιοχή.

Στο ζήτημα αναφέρθηκε ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημ.Σφυρής, τονίζοντας τα εξής:
Στην αξιοποίηση της περιουσίας του Δήμου προχωρά η Δημοτική Αρχή προκειμένου να βοηθήσει την ανάπτυξη του αθλητισμού στην Ερμιονίδα.
Η δωρεά του οικοπέδου του Κωνσταντίνου Δημότση και το ποσό των 200.000 €, εδώ και χρόνια αναξιοποίητα, όχι μόνο θα προσθέσουν άλλη μια αθλητική στέγη, αλλά και θα επεκτείνουν τις αθλητικές δραστηριότητες και σε άλλους τομείς. Εκτός από το μπάσκετ, το βόλεϊ και τις ακαδημίες τους, θα στεγάσει αθλήματα και άλλες διοργανώσεις. Αθλήματα που φέρνουν μετάλλια και προωθούν την Ερμιονίδα σε Πανελλαδικό ,Πανευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο (τζούντο , καράτε, σκάκι κ.λπ.).
Ο Δήμος ξεκινά με τις μελέτες και αδειοδοτήσεις του κλειστού γυμναστηρίου, την υλοποίηση των εργασιών, που του επιτρέπουν τα χρήματα της δωρεάς. Επίσης μεριμνά για επιπλέον χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση του γυμναστηρίου ,το οποίο θα δώσει νέα προοπτική στην περιοχή μας.
Ο Δήμαρχος Σφυρής Δημήτρης.