Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Οι Βig Business της συζύγου

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ  ΣΤΟ  

MonoNews

[MonoNews]: Χριστόφορος Βερναδάκης: Οι Βig Business της συζύγου του υπουργού Επικρατείας
Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί έρχεται να προστεθεί στον ήδη μακρύ κατάλογο όσων έχουμε δει, ακούσει, μάθει αλλά και… πάθει επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ποια είναι αυτή; Ο λόγος για την επιχειρηματική δραστηριότητα της συζύγου του υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη, Αθηνάς Γαλάνη.
Η MEDA Communication της ΚΑΣ Γαλάνη παρέχει όπως αναφέρεται στον ιστότοπο της εταιρίας ”πρωτοποριακές συμβουλευτικές υπηρεσίες” και ”αναπτύσσει εξειδικευμένα επιχειρηματικά εργαλεία για όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων και οργανισμών”. Μέχρι εδώ δεν υπάρχει κάτι μεμπτόν, αν εξαιρέσουμε πως ανάμεσα στους πελάτες της MEDA Communication ανήκουν οι τέσσερεις συστημικές τράπεζες αλλά και η Κομισιόν που έχουν κατ’ εξακολούθηση λάβει τα πυρά τόσο του κ. Τσίπρα όσο και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ της οποίας και είναι μέλος ο σύζυγος της κας Γαλάνη, Χριστόφορος Βερναρδάκης.
Επιπλέον, το mononews αποκαλύπτει πως το 2003 στο αρχικό Δ.Σ της εταιρίας ήταν ο Ηλίας Λιβάνης του γνωστού εκδοτικού Οίκου και υποψήφιος στην Β΄ Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο Αναστάσιος Χειβιδόπουλος στέλεχος τότε του ΠΑΣΟΚ με καταγωγή από την Αργολίδα.
Και όλα αυτά έρχονται να μπλεχτούν… γλυκά με την συμμετοχή της Αθηνάς Γαλάνη σαν σύμβουλος στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της κυβέρνησης Παπανδρέου που όπως αναφέρει ο Πρωθυπουργός κατά την προσφιλή του έκφραση ”Κατέστρεψε την χώρα επί 40 χρόνια με τη ΝΔ”.