Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ - Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ

Under και χάντικαπ

Στα της EuroLeague, τα τελευταία αποτελέσματα με αποκορύφωμα τη νέα ήττα της ΤΣΣΚΑ ήρθαν να αποδείξουν ότι… φωνάζω εδώ και καιρό: πως τίποτε δεν θα κριθεί πριν το τέλος. Ακόμη ακόμη και ομάδες με ρεκόρ 7-9, όπως η Μπάμπεργκ και η Μπαρτσελόνα, έχουν κάθε λόγο να ελπίζουν σε οκτάδα, μη σας πω και… Μακάμπι. Είναι, ξαναλέω, ΠΟΛΥ νωρίς.

Ο Ολυμπιακός έχει (ελλείψει και Σπανούλη) πολύ δύσκολο έργο στη Βαρκελώνη ενάντια στην Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα, η οποία έκανε άλλο ένα χείριστο εκτός έδρας ματς χάνοντας στη Βαμβέργη αλλά στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» μεταμορφώνεται προς το καλύτεροι. Και οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι δα και στα καλύτερά τους φέτος, δεν (με) ξεγελά η νίκη επί του «εξάστερου»… Στο 1.52 η απλή νίκη, στο 1.70 να γίνει από 4 πόντους και πάνω (το κύριο line), στο αξιόλογο 2.17 από 7 και πάνω.

Ο Ερυθρός Αστέρας διαθέτει από τις καλύτερες έδρες φέτος, εκεί δοκιμάζεται η Φενερμπαχτσέ σε ματς εξόχως αμφίρροπο. Για όποιον ασχοληθεί με σημείο το 2.10 του άσου δεν είναι και άσχημο ωστόσο κάτι με… χαλάει. Νταρουσάφακα και Μπασκόνια είναι φύσει επιθετικές ομάδες, κάτι που κάνει το line των 159,5 πόντων να δείχνει… μικρό. Ωστόσο οι Βάσκοι ξέρουν να παίζουν και άμυνα, το under 161,5 στο 1.87 δεν είναι κι άσχημο. Για το δε Ούνικς – Μπάμπεργκ το 2.12 του διπλού αδικεί την πολύ φορμαρισμένη γερμανική ομάδα, άλλωστε το Καζάν δεν είναι και καμιά δύσκολη έδρα, όμως η Ούνικς είναι παντελώς απρόβλεπτη. Στην άκρη.


Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού στο foxbet.gr.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter, Google+)