Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ - Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Lines, γκολ, χάντικαπ

Οι προτάσεις του Νίκου Μποζιονέλου

Στο μεγάλο τουρνουά Masters του Λονδίνου, διεξάγεται σήμερα οι άλλοι δύο προημιτελικοί, ο πρώτος βγήκε χθες (Ρόνι Ο’ Σάλιβαν εναντίον Μάρκο Φου). Στις 21:00 αναμετρώνται ο 42χρονος Αγγλος Τζο Πέρι (Νο 9) με τον 29χρονο Κινέζο Ντινγκ Γιουνχούι (Νο 4). Ο Κινέζος νίκησε 6-3 τον Κάιρεν Γουίλσον και έσπασε την κακή παράδοση που είχε στο Masters, όπου μετά τον θρίαμβο του 2011, αποκλειόταν συνεχώς από τον 1ο γύρο! Μία από αυτές τις ήττες ήταν από τον αποψινό του αντίπαλο (6-3), ο οποίος μέχρι τότε (2015) δεν είχε ξανανικήσει στο τουρνουά των κορυφαίων. Το 1.40 στον Κινέζο είναι δίκαιο, έναντι 2.80 του Πέρι, θαρρώ ότι έστω και με 6-4 ο Ντινγκ θα προκριθεί, εξ ου και το 1.81 με χάντικαπ 1,5 frame, αγοράζεται.


Τριάδα αγώνων στην EuroLeague απόψε, όπου σιγά σιγά χωρίζεται η ήρα από το στάρι. Για το Ολυμπιακός – Μπασκόνια, είναι από τα πιο δύσκολα ματς που θα δώσει φέτος στο ΣΕΦ ο ΟΣΦΠ καθότι μιλάμε για μια ομάδα που σκοράρει… κατά ριπάς στα τελευταία ματς, έβαλε 101, 102 και 89 στα τελευταία τρία, ενδεικτικό. Ωστόσο εκτός οι Βάσκοι έχουν ρεκόρ 3-5 ακριβώς επειδή όσο καλοί είναι μπροστά, σπάνια κράτησαν χαμηλά τον αντίπαλο (όταν βάζεις π.χ. 89 στην Τουρκία με την Νταρουσάφακα, χάνεις μόνο αν είσαι… Μπασκόνια και δέχεται 98). Η παράδοση είναι με τον Ολυμπιακό που έχει 11 σερί νίκες στο ΣΕΦ επί των Βάσκων από το 89-95 στα play offs το 2007 (!), συν ότι είναι η μόνη ομάδα που τους νίκησε στη Βιτόρια φέτος. Τότε τους έβαλε 95 πόντους, απόψε όμως θα χρειαστεί άμυνα για να τους νικήσεις. Στο 1.38 ο άσος, λογικό να βγει τόσο. Δίκοπο μαχαίρι το ματς, αν θα κινηθεί δηλαδή σε υψηλά ή χαμηλά στάνταρ πόντων, οι μισές νίκες του ΟΣΦΠ στο ΣΕΦ ήρθαν 7 με 9 πόντους διαφορά, η Μπασκόνια είναι ομάδα ψυχολογίας κι αν δει διαφορά 10-11 πόντων στο β’ ημίχρονο συχνά τα παρατάει, με τη σκέψη ότι θα το παλέψει όσο δεν πάει το +7,5 ποντάρεται.

Το απόλυτο γκρουπ στο Facebook για Στοίχημα και Live Betting. Μπες στην παρέα!

Επανέναρξη στην Bundesliga με Φράιμπουργκ – Μπάγερν, σχεδόν καμία απόδοση δεν αξίζει σε… λογικά πλαίσια (προηγήθηκε διακοπή, δεν είναι για να κυνηγάς π.χ. πολλά γκολ), ενδιαφέρον στατιστικό ότι ο Λεβαντόφσκι έχει σκοράρει 6 φορές σε 9 ματς εναντίον της (στο 3.00 να βάλει δύο απόψε, στο 2.75 να ανοίξει το σκορ, στο 1.47 να βάλει… απλώς γκολ) για μια Μπάγερν που έχει… 26 σερί νίκες κόντρα σε νεοφώτιστες ομάδες (!) και 20/24 ενάντια στη Φράιμπουργκ ανεξαρτήτως έδρας. Ισως αξίζει το ρίσκο του συνδυαστικού διπλού με under 3,5 στο 2.12.

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού στο foxbet.gr.


Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter, Google+)