Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ - Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ

Frames, lines, draw no bets

Χωρίς πολλά πολλά στη Super League, από τα πέντε σημερινά ματς θαρρώ ότι η ΑΕΚ ποντάρεται στο 2.15 στο Αγρίνιο. Ναι μεν δεν βλέπεται αγωνιστικά αλλά πετυχαίνει τον Παναιτωλικό σε κακό timing, κι αυτό μετράει. Κατά τα λοιπά, αν έπαιζα κάτι άλλο θα ήταν το αμφίτερμα στο ΠΑΣ – Πανιώνιος (στο 2.12) και το ίδιο στο Αστέρας – Ολυμπιακός (στο 1.90). Αν…

«Κυπελλικά»; Στην Ισπανία ο Ζιντάν κάνει εκ νέου rotation στη Ρεάλ, που παίζει στη Μαδρίτη με τη Θέλτα, δέχεται εύκολα γκολ φέτος η «βασίλισσα» αλλά είναι μόνο στο 1.70 να συμβεί απόψε, συν ότι οι Γαλιθιάνοι έχουν θέμα με τον παιχταρά Ορεγιάνα που θεωρείται ξένο σώμα. Νωρίτερα παίζει η Αλαβές στην έδρα της μοναδικής ομάδας της Segunda που πέρασε στα ημιτελικά, της Αλκορκόν, τίμιο το 2.12 στο draw no bet καθώς μιλάμε για μια ομάδα με εξαιρετική λειτουργία μεσοαμυντικά. Στην Ιταλία (νοκ άουτ εκεί τα ματς), η Σασουόλο έκανε επιτέλους νίκη και θέλει να χτίσει σερί, της έλαχε εντός η Τσεζένα με τον άσο από το 1.45 να ανεβαίνει έως και 1.65: δεν θεωρώ ότι τούτο είναι καλό. Λίγο πιο πάνω είναι η Λάτσιο (πριν το ματς της Κυριακής, με τη Γιουβέντους), στο 1.70 με την Τζένοα των τεσσάρων σερί ηττών. Δεν με ψήνει το Coppa Italia για απόψε.

Στο Copa Africa, η Γκαμπόν συνέχισε την παράδοση των δύο τελευταίων τουρνουά που θέλει τις διοργανώτριες να μένουν στην ισοπαλία στην πρεμιέρα, έφερε 1-1 με τη Γουινέα Μπισάου βγάζοντας κούραση στο τελευταίο ημίωρο. Και αντιμετωπίζει μια Μπουρκίνα Φάσο που πήρε ίδιο σκορ από το Καμερούν, με μπόλικη τύχη όμως… Η αξία στη νίκη των διοργανωτών. Αντιθέτως, δεν βλέπω αξία στο 1.55 του Καμερούν με τη Γουινέα Μπισάου.

Το απόλυτο γκρουπ στο Facebook για Στοίχημα και Live Betting. Μπες στην παρέα!


Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού στο foxbet.gr.


Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter, Google+)