Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ - Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ

Bets… τριών αθλημάτων

Οι προτάσεις του Νίκου Μποζιονέλου

Εκκίνηση από το σνούκερ με την έναρξη των προημιτελικών στο Masters του Λονδίνου, ξανά best 11 τα ματς (ήτοι, νικά όποιος φτάσει στα έξι frames). Η ματσάρα βέβαια διεξάγεται στις 15:00 (συντονιστείτε με το Eurosport να το δείτε, αξίζει) καθώς μιλάμε για… πρό
ωρο τελικό: Ο’ Σάλιβαν – Ρόμπερτσον.
Ο 41χρονος Αγγλος Ρόνι Ο’Σάλιβαν (Νο 8 στο world ranking) έχει, από το 1993, κατακτήσει έξι φορές το Masters όντως πρώτος στη λίστα, μαζί με τον Σκωτσέζο (και έτερο μύθο του αθλήματος) Στίβεν Χέντρι, και πέρυσι το πήρε δείχνοντας πόσο πολύ θέλει το εν λόγω ρεκόρ δικό του. Στον ημιτελικό ο «Ρόκετ» απέκλεισε με απίθανο τρόπο τον Λιανγκ Γουενμπό καθότι, με το σκορ 5-4 υπέρ του Κινέζου, ο Γουενμπό έχασε στημένη μαύρη για τη νίκη, την έβαλε ο Ο’ Σάλιβαν και έκανε… περίπατο στο τελευταίο με… 121-1!
Πιο εύκολη ήταν η πρόκριση για τον 34χρονο Αυστραλό Νέιλ Ρόμπερτσον (Νο 7) που πήρε εύκολα το ματς με 6-3 επί του φιλότιμου Αλι Κάρτερ, παίζοντας όμως δύο 24ωρα μετά τον Ο’ Σάλιβαν (Τρίτη έναντι Κυριακής, αν λέει κάτι…). Σε έντεκα παρουσίες σε Masters ο… ξανθομπάμπουρας, και οπαδός της Τσέλσι, Ρόμπερτσον έχει πάρει το τρόπαιο μόνο το 2012 ενώ ο μόνος του φετινός τίτλος ήταν στο Masters της Λετονίας.
Η παράδοση τους φέρνει να έχουν δώσει (και είναι και γνωστοί φίλοι οι δύο παίκτες, με τον Ρόνι να αποτελεί έναν από τους κύριους μέντορες του Νέιλ) 19 ματς με τον Ο’ Σάλιβαν να έχει 12 νίκες, τον Ρόμπερτσον 6 και ένα έληξε ισόπαλο. Σε Masters έπαιξαν άλλες δύο φορές: το 2010 στους «16» (6-4 ο Ο’ Σάλιβαν) και το 2015 στον ημιτελικό (6-1 ο Ρόμπερτσον), σε προημιτελικούς (όπως απόψε) έχουν παίξει άλλες πέντε φορές με το σκορ 3-2 για τον Ο’ Σάλιβαν.
Στοιχηματικά, ο Ο’ Σάλιβαν φαβοριτίζεται στο 1.50 έναντι 2.60 του Ρόμπερτσον, για ένα τέτοιο «ζευγάρι» θαρρώ ότι οι αποδόσεις αδικούν τον Αυστραλό που δεν αποκλείω να νικήσει, αν όχι θα… πέσει δύσκολα, εξ ου και ποντάρεται με αβάτζο 1,5 frame. Οσο κι αν λατρεύω τον Ρόνι, ποντάρω… αλλιώς.

Πεντάδα αγώνων απόψε για την EuroLeague όπου έχουν διεξαχθεί 17/30 αγωνιστικές: μόνο! Εχει πάρα πολύ δρόμο ακόμη, θαρρώ ότι μετά την 22η – 23η αγωνιστική θα μπορούμε να μιλήσουμε με κάποια ασφάλεια για ποιες οδεύουν για τα νοκ άουτ.
Στο ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπάμπεργκ, όπου θαρρώ ότι οι Ρώσοι θα σοβαρευτούν, τα ερωτήματα είναι η διαφορά της νίκης και, κυρίως, οι πόντοι της ΤΣΣΚΑ καθώς έχει 7/8 νίκες εντός με μόνη ήττα, στην παράταση, από τη Φενέρ, και στις νίκες της έβαλε μια φορά 81 (με τον ΠΑΟ) και στις άλλες έξι τουλάχιστον… 91 πόντους. Νίκη ναι, όχι και ξέσπασμα όμως, ίσως το αβάτζο 14,5 πόντων στην Μπάμπεργκ με απόδοση 1.80, να αποδειχθεί… λουκούμι.
Στην Πόλη ο Παναθηναϊκός πάει με… φόρα μετά τον θρίαμβο της Δευτέρας στο ΣΕΦ, όπου έκανε ένα από τα πιο «κομπιουτερίστικά» του παιχνίδια φέτος, για να αντιμετωπίσει μια κακή εν γένει, απρόβλεπτη συνολικά, Φενερμπαχτσέ η οποία κρατιέται μεν στην πρώτη εξάδα αλλά, when you lose, you lose bad: με διαφορές! Η Φενέρ απέκτησε ύψος στη ρακέτα με την προσθήκη του Αντονι Μπένετ, δεν έχει καλή παράδοση με τον ΠΑΟ (7-14) ωστόσο ο παράγοντας «Ομπράντοβιτς» είναι σημαντικός… Στο 1.35 ο απλός άσος, προφανώς unfair, και να λυγίσει ο «εξάστερος» εκτιμώ ότι θα είναι οριακά, άρα το αβάτζο 8,5 πόντων στο 1.70 αγοράζεται.

Κλείσιμο με ποδόσφαιρο. Στο Copa del Rey η Ατλέτικο πληρώνει ψίχουλα με την Εΐμπαρ και σχεδόν ποτέ δεν ποντάρω no goal, το βραδινό (Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα) έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον: στο 1.62 το διπλό, μεγάλο για… Μπάρτσα και πληρώνει περισσότερο από το να βάλει… δύο γκολ η Μπαρτσελόνα, 1.53! Ο συνδυασμός αυτών, είναι στο 1.80. Όχι, δεν υποτιμώ τη Σοσιεδάδ, θυμάμαι καλά τι είχε περάσει στο «Ανοέτα» στο 1-1 του πρωταθλήματος η Μπάρτσα αλλά έκτοτε κύλησε αρκετό νερό στο αυλάκι. Ναι, πρώτο ματς είναι, έχει και ρεβάνς, αλλά… Παίζει σχεδόν πλήρης, άλλωστε.

Το απόλυτο γκρουπ στο Facebook για Στοίχημα και Live Betting. Μπες στην παρέα!


Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού στο foxbet.gr.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter, Google+)