Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΚΙΒΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)



Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 στο Κιβέρι, στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας "ΙΕΡΕΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΒΕΛΟΣ" το εντατικό σεμινάριο  για τις πρώτες βοήθειες υπό την αιγίδα του Ελληνικού Κολλεγίου Γενικών Ιατρών με συντονιστή τον Ειδικό Ιατρό κ. Αθανάσιο Νταβέλο.




Οι ομιλητές ιατροί μετά από κάθε εισήγηση έκαναν πρακτική εξάσκηση με τη συμμετοχή όλων των συμμετεχόντων στο σεμινάριο για την καλύτερη εμπέδωση των οδηγιών για τις πρώτες βοήθειες σε έκτακτα περιστατικά.


(Οι ιατροί κ. Αθανάσιος Νταβέλος, κ. Χριστίνα Σπυράκη (αριστερά) και Ελίνα Παπαδοπούλου (δεξιά). 

Στο σεμινάριο συμεττείχαν και τίμησαν με την παρουσία τους οι: κ. Δημήτριος Κρίγγος Αντιδήμαρχος, κ. Αντώνιος Λυμπέρης Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κιβερίου, ο κ. Γιάννης Γιαννόπουλος Διευθυντής του Δημοτικού μας Σχολείου, ο κ. Χρήστος Τσιούλος Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του  Σχολείου μας, η κ. Κική Παπαδάτου Πρόεδρος του Χορευτικού Συλλόγου Κιβερίου , ο Εφημέριος της Ενορίας μας π. Πέτρος Αθανασόπουλος καθώς και αρκετοί συμπολίτες μας.







Στην αρχή του σεμιναρίου τιμήθηκε ο κ. Ιωάννης Καρκαλάτος , ο οποίος προσέφερε το καλοκαίρι που μας πέρασε έναν απινιδωτή για τυχόντα περιστατικά στο χωριό μας . Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Κρίγγος .






























Πολλά συγχαρητήρια στον συντονιστή κ. Αθανάσιο Νταβέλο και στους ιατρούς που συμμετείχαν κ. Χριστίνα Σπυράκη και Ελίνα Παπαδοπούλου, καθώς και στους φορείς που συνετέλεσαν στην όλη διοργάνωση. Ευχόμαστε να είναι η αρχή αυτό το σεμινάριο και να ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις στο ανακαινισμένο πλέον Πνευματικό Κέντρο του χωριού μας "ΙΕΡΕΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΒΕΛΟΣ". Ευχαριστίες πολλές στο Ελληνικό Κολλέγιο Γενικών Ιατρών υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Ο Εφημέριος 

Ιερεύς Πέτρος Αθανασόπουλος