Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ - Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Το 7άρι και το yankee

Μια αναφορά από σήμερα για τα… Γιουρόπα της Πέμπτης όπου εικάζω ότι οι αλλαγές αποδόσεων θα είναι μεγάλες. Και νέα στήλη θα υπάρξει, μάλλον όχι αύριο, από Πέμπτη πάλι, με Europa και EuroLeague. Εως τότε, αναφορά ότι το 2.40 του Ολυμπιακού αγοράζεται με τον ΑΠΟΕΛ, ότι η Αντερλεχτ που αντλεί ισχύ εντός Βρυξελλών δικαιολογεί το 2.30 με την κουρασμένη Σεντ Ετιέν, ότι η αδιάφορη μετά το 5/5 Ζενίτ παίζει στο Αλκμααρ με την ΑΖ η προκρίνεται με νίκη και ο άσος είναι στο 2.25… Γιατί; Ακόμη απορώ… Στο δε Σαουθάμπτον – Χάποελ Μπέερ Σεβά, που ισοβαθμούν στους 7 βαθμούς και όποια νικήσει προκρίνεται, το αμφίτερμα είναι στο υψηλότατο 2.20…

Τέσπα, που λέτε κι εσείς οι νέοι. Ανά όμιλο, τι γίνεται στο σεντόνι;

1ος όμιλος: Παρί και Αρσεναλ από 11, Λουντογκόρετς και Βασιλεία από 2. Παίζουν Παρί – Λούντο και Βασιλεία – Αρσεναλ, αν Βούλγαροι και Ελβετοί χάσουν, τερματίζει 3η η Λουντογκόρετς. Και η Αρσεναλ για να βγει πρώτη θέλει… μη νίκη της Παρί. Αρα, και να νικήσει… τι; Εξ ου και το ρεπορτάζ «δείχνει» rotation από πλευράς Βενγκέρ. Εξ ου και το 2.15 το διπλού είναι αστείο, προτιμότερο το ελβετικό draw no bet στο 2.40.

2ος όμιλος: Νάπολι και Μπενφίκα από 8, Μπεσίκτας 7 και Ντινάμο Κιέβου 2. Και παίζουν Ντινάμο – Μπεσίκτας και Μπενφίκα – Νάπολι. Αν, αν λέμε, νικήσει η Μπεσίκτας την αδιάφορη Ντινάμο, τότε η Μπενφίκα μένει 3η με ισοπαλία, η οποία ισοπαλία κάνει στη Νάπολι (4-2 είχε νικήσει την Μπενφίκα στο «Σαν Πάολο»). Προφανώς… ματσάρα στο «Λουζ», με δεδομένη την έφεση της Μπενφίκα στο γκολ η Νάπολι θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα, το αμφίτερμα στο 1.70 δεν είναι κακό… Τούτο όμως με τη σκέψη ότι η Μπεσίκτας θα νικά… Αν ακούσουν, στη Λισσαβώνα, κάνα 1-0 από νωρίς, τι γίνεται; Τροφή για σκέψη.

3ος όμιλος: Μπαρτσελόνα 12, Σίτι 8, Γκλάντμπαχ 5, Σέλτικ 2. Και παίζουν Μπαρτσελόνα – Γκλάντμπαχ και Σίτι – Σέλτικ. Αδιάφορα αμφότερα, δεν υπάρχει κανένα σενάριο πρόκρισης ή πρωτιά, με αλλαγές όλες στις ενδεκάδες οπότε πάμε παρακάτω.


Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού στο foxbet.gr.


Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter, Google+)