Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Σε 8 ημέρες θα γίνει ο διαγωνισμός για δεματοποιητή προσωρινής διαχείρισης αποβλήτων στο Δήμο Άργους-Μυκηνών

διαβαζουμε  στο  "http://palabourtzi.gr/"
dematopoiitis_02
Στις 13 Δεκεμβρίου θα γίνει ο διαγωνισμός του Δήμου Άργους-Μυκηνών για την κατασκευή μονάδας μηχανικής διαλογής στα πλαίσια προσωρινής διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων. δηλαδή δεματοποιητή. 
Διαβάζουμε στο άρθρο 11.4:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Το έργο αποτελείται από κατηγορίες εργασιών:
Οικοδομικά, Ηλεκτρομηχανολογικά και Υδραυλικά. Το έργο αφορά στην κατασκευή των υποδομών και την διαμόρφωση του χώρου για την προσωρινή διαχείριση μη επικίνδυνων αστικών στερεών απορριμμάτων (μηχανική διαλογή, κομποστοποίηση, ανακύκλωση) του Δήμου Άργους Μυκηνών. Το γήπεδο στο οποίο βρίσκεται η θέση εγκατάστασης του έργου είναι εκτός σχεδίου και έχει συνολικό εμβαδόν 27.217,76μ². Οι κατασκευές είναι 1.193,05μ² κάλυψης και 1.120,73μ² δόμησης.
Θα κατασκευαστούν πύλη εισόδου, περίφραξη, οικίσκος, γεφυροπλάστιγγα, κτήριο Μονάδας Ανάκτησης Υλικών, στέγαστρο ραφιναρίας και στέγαστρο περιτύλιξης. Η χωροθέτηση των έργων υποδομής και των υποστηρικτικών εγκαταστάσεων έχει γίνει με τρόπο ώστε να αξιοποιηθεί με βέλτιστο τρόπο στο σύνολό της η διαθέσιμη έκταση. Η πρόσβαση στην περιοχή εγκατάστασης του προτεινόμενου έργου πραγματοποιείται από υφιστάμενο οδικό δίκτυο της περιοχής και αγροτικούς δρόμος με τους οποίους συνορεύει βορειοανατολικά και νοτιοδυτικά το γήπεδο. Τα οχήματα θα εισέρχονται εντός του περιφραγμένου χώρου διερχόμενα από την πύλη εισόδου. Σε μικρή απόσταση από την κεντρική πύλη θα χωροθετηθεί το ζυγιστήριο της Μονάδας που είναι επιμέρους τμήμα του οικίσκου της εγκατάστασης.
Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τον διαγωνισμό στις 3 Οκτωβρίου:
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
1) Εγκρίνει την εκτέλεση του έργου: «Κατασκευή μονάδας μηχανικής διαλογής στα πλαίσια προσωρινής διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων» σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 47/2016 τεχνική μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και Μελετών του Δήμου Άργους – Μυκηνών προϋπολογισμού δαπάνης 1.198.462,24 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., εκ των οποίων 469.100,00 € από επιχορήγηση Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης και τα υπόλοιπα από πιστώσεις ΣΑΤΑ του Δήμου Άργους-Μυκηνών.
2) Καθορίζει ως τρόπο εκτελέσεως του συγκεκριμένου έργου την διαδικασία του ανοιχτού διαγωνισμού («ανοιχτή διαδικασία» του άρθρου 27 του ν.4412/2016).
Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γ. Θεοδοσίου ψήφισε ΚΑΤΑ.
Η απόφαση αυτή έλαβε αυξ. αριθ. 320/2016.
Αφού συντάχθηκε η απόφαση αυτή υπογράφεται ως ακολούθως:
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος
Ο Πρόεδρος Κ. Μπέγκος
Τα Μέλη
1. Π. Σχοινοχωρίτης (Σύμβουλος)
2. Ν. Γκαβούνος «
3. Π. Σκούφης «
4. Π. Παπαϊωάννου «
5. Β. Τάγκαλης «
6. Π. Μαρλαγκούτσος «
7. Ι. Νώτης «
8. Ν. Δελής «
9. Α. Κουκουβές «
10. Τ. Μποζιονέλος «
11. Α. Μπόμπου – Δανούση «
12. Β. Τζαβέλλας «
13. Δ. Νταβίλης «
14. Π. Δούρος «
15. Δ. Κρίγγος «
16. Θ. Οικονόμου «
17. Χ. Πετσέλης «
18. Ν. Καννέλος «
19. Α. Μπαντανάς «
20. Η. Χατζηγεωργίου «
21. Δ. Τσίμπος «
22. Δ. Νικητόπουλος «
23. Π. Νικολαράκος «
24. Ι. Γκριτζάνη – Δήμα «
25. Α. Μουζακιώτης «
26. Ν. Χαρτοφύλλης «
27. Γ. Θεοδοσίου