Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας και εγώ προσωπικά...

slide3.png
Αγαπητοί συνάδελφοι το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας και εγώ προσωπικά, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Πολυθεματικό Σεμινάριο που διοργανώνεται στο Ναύπλιο από 28 έως 30 Οκτωβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Αμαλία.
Οι τελευταίες εξελίξεις που απασχολούν την Ιατρική επικαιρότητα και ενδιαφέρουν τις περισσότερες ειδικότητες της ιατρικής θα αποτελέσουν το αντικείμενο του Συνεδρίου.
Η συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων και εκλεκτών συναδέλφων μέσα από στογγυλλά τραπέζια, διαλέξεις, ελεύθερες ανακοινώσεις αλλά και ενημερώσεις για το κοινό θα δώσει τη δυνατότητα γόνιμου επιστημονικού διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων με σκοπό τη βελτίωση της γνώσης, την αναβάθμιση της παρεχόμενης περίθαλψης αλλά και την ανάδειξη και προβολή της προσπάθειας των γιατρών της περιφέρειας σε επιστημονικό επίπεδο. Ταυτόχρονα θα αναπτυχθούν πρωτοβουλίες και από άλλους επιστήμονες και επαγγελματίες στο χώρο της υγείας.
Η οργανωτική επιτροπή θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την άρτια οργάνωση του επιστημονικού προγράμματος και των κοινωνικών εκδηλώσεων του συνεδρίου.
Στόχος μας είναι αυτή η επιστημονική εκδήλωση να γίνει θεσμός για την Αργολίδα γι’ αυτό σας καλούμε να υποστηρίξετε αυτή την προσπάθεια με την ενεργό σας συμμετοχή και παρουσία η οποία είναι απαραίτητη για την επιτυχία αυτού του Συνεδρίου και την καθιέρωση του στα επιστημονικά δρώμενα της Αργολίδας.
Με τιμη