Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. ο πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε. Αργολίδας Παναγιώτης Μακρής

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΣΕΒΕΕ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1930

ΝΑΥΠΛΙΟ , ΤΕΛΛΟΥ ΑΓΡΑ 5
ΤΗΛ: 27520-27415

Ναύπλιο 24/10/2016
           
                                                                                ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΣΕΒΕΕ 2016

Στην Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ που διεξήχθη την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 ,
ο πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε. Αργολίδας  Παναγιώτης Μακρής  επανεξελέγη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδος (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) .
Οι Επαγγελματίες, βιοτέχνες  έμποροι της χώρας , συμμετείχαν με τους 220 Αντιπροσώπους τους απ' όλη την χώρα, με τις 70 τοπικές και τις 30 κλαδικές Ομοσπονδίες τους, τις 1250 πρωτοβάθμιες Ενώσεις και τα 140.000 εγγεγραμμένα μέλη (φυσικά πρόσωπα), στο 48ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., για την ανάδειξη των Οργάνων διοίκησης της Συνομοσπονδίας. Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αργολίδας εκπροσωπήθηκε στην Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ που πραγματοποιήθηκε στις 14-16 Οκτωβρίου στην Αθήνα από τους Αντιπροσώπους της κ Παναγιώτη Μακρή . Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε. Αργολίδας εξελέγη εκ νέου στο Δ.Σ. της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. με την παράταξη Α.Σ.Κ.Ε.Β.Ε. (Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων).
 Όπως επισημαίνει ο κ. Μακρής : «Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τουςκαι όχι μονο. Η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν με γεμίζει ευθύνηγια την επίλυση των  προβλημάτων πουαντιμετωπίζουν όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι . Θα είμαι συνεπής στις θέσεις και στις προτάσεις των επαγγελματιών, βιοτεχνών, εμπόρων και θα αγωνιστώ για αυτές ».


Για το Δ.Σ
Ο πρόεδρος                                                                               ο γραμματέας

Μακρής Παναγιώτης                                                                    Χρόνης Κωνσταντίνος