Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Μονά, δυάδες, fun bet

Αρχή με Euroleague (ναι, και απόψε πόνταρα). Δεν το παίζω ούτε ειδήμων ούτε μπασκετικός, απλώς μελετάω ομάδες, συμπεριφορά, τάσεις, στατιστικά και αποδόσεις. Και, κατά την ταπεινή μου άποψη, τούτο το σύστημα με το όλοι εναντίον όλων θα φέρει πολλά... ανάποδα και απρόβλεπτα! Θα δείτε ομάδες να κάνουν 6-7 σερί νίκες και μετά να μη σταυρώνουν καλάθι, θα δείτε απρόσμενα αποτελέσματα (όπως χθες η Μπασκόνια), θα δείτε -και θα δούμε- πολλά. 

Για απόψε, θαρρώ ότι το ποντάρισμα στην καθαρή νίκη του Παναθηναϊκού στο 2.40 στη Γερμανία με την Μπάμπεργκ έχει αξία: άντλησε αυτοπεποίθηση στη Μόσχα παρά την ήττα, έχει νέο προπονητή, γενικώς θαρρώ ότι έχει καλές πιθανότητες, περισσότερες από όσες του δίνουν οι αποδόσεις. Η Μακάμπι απέλυσε τον Ερέζ Έντελσταϊν και με υπηρεσιακό τεχνικό υποδέχεται μια Γαλατασαράι που έχει ήδη δύο ήττες και τον Ερτζίν Αταμάν έτοιμο για αλλαγές στο ρόστερ. η δε Φενερμπαχτσέ έκανε ήδη το 2/2, η Ζαλγκίρις μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ νίκησε την Μπασκόνια, λογικά οι Τούρκοι θα κάνουν το 3/3 και δύνανται να φτάσουν απόψε τους 80 πόντους...

Στα του ποδοσφαίρου, στο Βέλγιο δείχνει να έχει... ψωμί. Αν η Αντερλεχτ πληρώσει την κόπωσή της με τη Μαλίν, το αμφίτερμα είναι στο 1.70, η Γκενκ δίνει απανωτά ματς με αποτέλεσμα να διστάζω να κυνηγήσω το 3άρι που πληρώνει στο Σαρλερουά και, γενικώς, βέλγικο πάσο. Στη Serie A η Ιντερ ανέβηκε στο δίφραγκο με την Τορίνο, αν θα παίξετε ή θα κοντράρεται ποσώς με απασχολεί διότι δεν ποντάρω ούτε ευρώ στην... τρελο-ομάδα μου. Αντε να φύγει και ο μάγειρας ο Ολλανδός να ησυχάσουμε... Η Κάλιαρι παίζει ανοιχτά, η Λάτσιο ακόμη και στα εντός Ρώμης μας δεν κρατάει το μηδέν οπότε το over 2,5 έχει λογική αλλά πληρώνει μόνο 1.60, οπότε αγνοείται. Ερώτημα αν ο Τζαμπιέρο Γκασπερίνι  κατορθώσει να... προσγειώσει τους παίκτες της Αταλάντα μετά την επικράτηση επί της Ιντερ, πάντως εκτιμώ ότι η Πεσκάρα έχει στρώσει αγωνιστικά μετά το κακό ξεκίνημα και ίσως νικήσει, πάντως το αμφίτερμα στο 1.75... εγκρίνεται. Αντιθέτως, δεν εγκρίνεται το διπλό της Ρόμα που έπεσε στο 1.88 διότι δεν υποτιμώ την εξαιρετικά καλοδουλεμένη ομάδα της Σασουόλο. 

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού στο foxbet.gr.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter, Google+)