Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Δυάδα και fun bets

Μπαρτσελόνα εναντίον Μάντσεστερ Σίτι. Ωραίο ματς να δεις, ειδικά αν υποστηρίζεις μία από αυτές (εν Ελλάδι υπάρχουν πολλοί φίλοι της Μπάρτσα και ένας της Σίτι, ο Γιάννης Καραλής), τι να ποντάρεις όμως; Να το δούμε… ανάποδα; Μιλάμε για τη Σίτι του Γκουαρδιόλα, και μιλάμε για τη Σίτι που εδώ και κάνα 20μερο είναι ντεφορμέ και δεν της βγαίνει τίποτε. Στη βραδιά της η Μπάρτσα μοιράζει πεντάρες ανεξαρτήτως αντιπάλου επειδή ξέρει να παίζει… ό,τι την έμαθε ο Γκουαρδιόλα. Ο οποίος δεν έχει Μέσι ή Νεϊμάρ ή Ινιέστα, βέβαια… Αίσθησή μου είναι ότι δεν ήταν τυχαίο το 3-4-3 που δοκίμασε το Σάββατο στο 4-0 επί της Ντεπορτίβο ο Λουίς Ενρίκε, όπως υπάρχει και ο άγραφος κανόνας στο ποδόσφαιρο: ότι δείχνεις μειονεξία έτσι και προσαρμοστείς εσύ στα πλάνα του αντιπάλου και όχι το αντίθετο. Διαιτητής ο Σέρβος Μίλοραντ Μάζιτς, καλή σφυρίχτρα αλλά ένα πέναλτι δεν το αποκλείω (στο 3.00 για όποιον τζογάρει). Μια τζούρα σε special bets, το combo goal/goal και over 2,5 είναι στο 1.70, χαμηλά. Και δεν είμαι βέβαιος ότι θα έχει τόσα γκολ απόψε, όσα προδιαθέτει δηλαδή ένα ματς Μπάρτσα εναντίον Σίτι. Τίμιο το under 3,5 στο 1.80 αλλά μου τη δίνει να εύχομαι να ΜΗΝ γίνει κάτι, προτιμώ να εύχομαι να γίνει (κατανοητή η διαφορά…). Ξερά, αυθόρμητα, θα έλεγα ισοπαλία με γκολ με απόδοση 5.00.

Η Μπενφίκα δεν έχει νίκη ακόμη στον όμιλο και παίζει στο Κίεβο ενάντια σε μια Ντινάμο που ήταν τυχερή στην Πόλη με την Μπεσίκτας ισοφαρίζοντας. Και μια Μπενφίκα που έχει μόνο μία ήττα στα τελευταία 20 επίσημα, αυτή στη Νάπολη (4-2), γενικώς η άμυνα με Λίντελοφ και Ζαρντέλ δεν… τραβάει, αντιθέτως μπροστά σχεδόν πάντα βρίσκει τρόπο να σκοράρει. Λίγο κάτω από το 2.00 το αμφίτερμα, παραδόξως αουτσάιντερ του 3.00 για νίκη οι «αετοί», κάτι που ανεβάζει και το draw no bet άνω του 2.00…

Η Μπεσίκτας, όση τύχη είχε με την Μπενφίκα στη Λισσαβώνα, άλλη τόση της έλειψε με την Ντινάμο Κιέβου στην Πόλη. Εχει momentum φέτος, με 17 βαθμούς σε επτά αγωνιστικές στη SuperLig κάνει το καλύτερο ξεκίνημα των τελευταίων οκτώ ετών και παίζει ενάντια σε μια Νάπολι που διάγει την πρώτη κρίση της σεζόν με δύο διαδοχικές ήττες, έσχατη από τη Ρόμα όπου ήταν σαν να έκανε την τρίτη σε τριολέ ενώ ελλείψει Μίλικ ήταν ακίνδυνη επιθετικά. Αν οι Τούρκοι ξεψαρώσουν, γκολ θα βρουν.

Η Παρί θα προκριθεί αλλά για να πάρει την πρώτη θέση στοχεύει σε δύο νίκες στα «κολλητά» ματς με τη Βασιλεία, ακόμη είναι σε αναζήτηση αγωνιστικής φιλοσοφίας επί ημερών Ουνάι Εμερι και οι παίκτες δεν δείχνουν να παίζουν για τον προπονητή, όπως γινόταν επί Λοράν Μπλαν. Η Βασιλεία πάει τρένο στην Ελβετία, εκτός είναι μαχητική αλλά ο βαθμό με τη Λουντογκόρετς τη φέρνει σε δυσχερή θέση. Μια σκέψη να βρει γκολ, με το αμφίτερμα στο 2.05, άλλη δεν βρίσκεις. Ακόμη και το over 2,5 δεν ξεπερνά το 1.50. Υπερεκτιμάται η Παρί; Ισως. Αγνοώντας ότι η Βασιλεία έφαγε λίγα αντί για πολλά από την Αρσεναλ (2-0 αντί για 5-0), πιο πολύ από ένστικτο πόνταρα το draw no bet της. Fun bet, εννοείται.

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού στο foxbet.gr.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter, Google+)