Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Επίσκεψη Ανδριανου και κλιμακίου της ΝΔ σε αστυνομικές υπηρεσίες

Επίσκεψη Ανδριανου και κλιμακίου της ΝΔ σε αστυνομικές υπηρεσίες της Δυτικής Αττικής – Μήνυμα στους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ στην Αργολίδα για την γιορτή του προστάτη της Αστυνομίας Αγίου Αρτεμίου.
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, ως μέλος κλιμακίου του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη του κόμματος, επισκέφθηκε σήμερα αστυνομικές υπηρεσίες της Δυτικής Αττικής και συζήτησε με τα εκεί στελέχη της ΕΛ.ΑΣ ζητήματα που αφορούν την επιτέλεση του καθήκοντός τους.
Ο κ. Ανδριανός, σε μήνυμα του προς τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ στην Αργολίδα για τη γιορτή του προστάτη της Αστυνομίας Αγίου Αρτεμίου επισημαίνει μεταξύ άλλων τα εξής:
“Με την ευκαιρία της σημερινής γιορτής, θέλω για μια ακόμη φορά να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τα στελέχη της ΕΛΑΣ στον τόπο μας που δίνουν καθημερινά με αυτοθυσία, φρόνημα και ευσυνειδησία τον δικό τους αγώνα μέσα σε συχνά εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για την προστασία της ζωής και της ασφάλειας των πολιτών.
Με την ακλόνητη πεποίθηση ότι καθένας μας από τη θέση του και με τις δυνάμεις του οφείλει να συνδράμει ουσιαστικά την Ελληνική Αστυνομία στο έργο της, θα συνεχίσω να αναδεικνύω στην κεντρική πολιτική σκηνή τα ζητήματα που επηρεάζουν την απρόσκοπτη εκτέλεση του καθήκοντος, ζητήματα που ειδικά στην Αργολίδα είναι, όπως όλοι ξέρουμε, πολλά και σημαντικά, και μαζί να διεκδικούμε τις αρμόζουσες κάθε φορά λύσεις τους.
Εύχομαι ο Άγιος Αρτέμιος να ευλογεί και να προστατεύει τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας από κάθε κίνδυνο στο ανεκτίμητο για την κοινωνία μας έργο τους”.