Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Με προκρίσεις και Euroleague

Τα Κύπελλα και τα Λιγκ Καπ είθισται να τα ψιλοαποφεύγω στοιχηματικά. Οι ομάδες κατεβαίνουν με (λίγες ή πολλές) αλλαγές στις ενδεκάδες τους, οι εκπλήξεις παραμονεύουν, γενικώς κατ’ εμέ δεν αξίζει να επενδύσεις χρήματα, πολλά τουλάχιστον. Εξ ου και θα ανεβάσω στήλη και αύριο (ίσως και αργά απόψε…) κυρίως με βέλγικά και ιταλικά ματς, που έχουν εμβόλιμες.

Για απόψε; Μπασκετικά, θεωρώ ότι η Εφές θα το παλέψει με την ΤΣΣΚΑ η οποία υποτίμησε πολύ την Παρασκευή την ψυχή και το πάθος του «εξάστερου». Στη μάχη Μαδρίτης εναντίον Βασκωνίας, η Ρεάλ υποδέχεται την πάντα ανταγωνιστική Μπασκόνια, ισπανικός «εμφύλιος» και το χάντικαπ νομίζω ότι είναι μεγάλο. O Ολυμπιακός νομίζω ότι θα νικήσει αλλά όχι με άνω των 8,5 πόντων του χάντικαπ, δεν το πόνταρα πάντως.

Ποδοσφαιρικά; Είδα ξανά το πρόγραμμα. Στo Tζένοα – Μίλαν όλα μέσα είναι! Και ο άσος που οδεύει για το 3άρι… Στο δε Λόκερεν – Οστάνδη η μια δεν σκοράρει και ο προπονητής (Ζορζ Λέικενς) είναι έτοιμο για απόλυση και η άλλη είναι απρόβλεπτη. Ισως στα 2-3 γκολ, στο 2.12… Στα… κυπελλικά, το Ναντ – Ανζέ νομίζω δεν έχει τέτοιον λόγο για (σχεδόν) 4άρι στο διπλό αλλά αμφότερες κατεβαίνουν με πολλές αλλαγές (δίχως να υπάρχει έγκυρη ενημέρωση για το πόσες ακριβώς), στο δε ματς της Λαβάλ (ουραγός στη Ligue 2) με τη Μονπελιέ προφανώς υπάρχει λόγος για το διπλό αλλά σε τέτοια ματς που έχουν και παράταση, σχεδόν ποτέ δεν ψήνομαι… Καλύτερα πρόκριση! Λιγκ Καπ έχει και στο Νησί, μια και έξω τα ματς (κι αυτό έχει τη σημασία του), Λίβερπουλ – Τότεναμ όμως τι να παίξεις που και οι δύο θα κάνουν rotation; Μια από τα ίδια και στο γερμανικό Κύπελλο, επίφοβα φαβορί και χαμηλές αποδόσεις. Για να βγει μια δυάδα έπεσε το μάτι στο Αμβούργο, που παίζει με τη Χάλεσερ της γ’ κατηγορίας. Πρόκριση κι εδώ.

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού στο foxbet.gr.


Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter, Google+)