Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Παιχνίδι με τα draw no bets

Πέντε ματσάκια σήμερα στην Premier League, το… νωρίς (Σουόνσι – Λίβερπουλ) είναι για μεσημεριανή απόλαυση και live betting, καμία αξία σε τιμές. Λάθος των μπουκ με τη Γουέστ Χαμ των τεσσάρων σερί ηττών, κακώς φαβοριτίζεται στο 2.15. Ηταν οικτρή με τη Σαουθάμπτον, ούτε ένας συνδυασμός της προκοπής, αναρωτιέσαι τι διάολο έκανε στραβά φέτος ο Σλάβεν Μπίλιτς στην περσινή ομάδα-μοντέλ, ο Κροάτης είναι υπ’ ατμόν και το μόνο που δικαιολογεί την τιμή είναι η κακή Μίντλεσμπρο των τριών σερί ηττών. Ανάλυση του λόγου ότι πρέπει να απέχεις από σημείο, εκτός κι αν στραφείς είτε στο αμφίτερμα (1.80) είτε draw no bet (1.50 οι «χάμερς»).
Value κατ’ εμέ η Μπόρνμουθ, ανεβασμένη εσχάτως και ενάντια σε μια αλλοπρόσαλλη Γουότφορντ που ρίχνει τρία στη Γιουνάιτεντ και χάνει εύκολα από την Μπέρνλι. Τα τελευταία διπλά της Μπόρνμουθ ήρθαν την άνοιξη με τις (υποβιβασθείσες, εντέλει) Βίλα και Νιούκαστλ, νωρίτερα είχε νικήσει και στην Πάλας. Πάει καιρός, τι λέτε; Στο Σάντερλαντ – Γουέστ Μπρομ η ψυχρολουσία από την Πάλας (2-3 από 2-0) ίσως κάνει καλό στη γηπεδούχο, η WBA θα παίξει κλασικά για τον βαθμό: δυσανάγνωστο το ματς… Στο δε Χαλ – Τσέλσι είναι σε τέτοιο μαύρο χάλι η άμυνα της γηπεδούχου που δεν γίνεται να φανταστώ την ομάδα του Αντόνιο Κόντε να γκελάρει εκ νέου, προτιμότερο από το 1.47 του διπλού το 1.60 του over 1,5 της Τσέλσι.

Στη Jupiler League η Ζούλτε κάνει το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της, έχει momentum αλλά η Σαρλερουά δεν υποτιμάται, αν ήταν ο άσος στο 2.20 ίσως το συζητούσαμε (όχι όμως στο 1.90). Το Βέστερλο – Μπέβερεν ξεκινά, εικάζω, από 1-1 και βλέπουμε, η Μουσκρόν δεν έχει ισοπαλία (μετά από οκτώ ματς) και παίζει με την Ούπεν αλλά πιο πολύ με ιντριγκάρει η Κόρτραϊκ (στο 3.00 το διπλό…) ερχόμενη από τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε με μόνη ήττα από τη Ζούλτε, γυρίζει ο εξαιρετικός μέσος Ρόλαντ και παίζει στο Λόκερεν όπου σε κάθε ματς κρίνεται, και δεν θα τη γλιτώσει εύκολα, ο Ζορζ Λέεκενς.

Η Ligue 1 με μπερδεύει… Η Παρί δεν εμπνέει για οτιδήποτε ενάντια στην Μπορντό (μη σας πω  ότι αξίζει μια ζαριά στο 8άρι…), η Τουλούζ παίζει στην Καέν που έχει τον τρόπο να κάνει απρόσμενα καλά ματς, η Μονακό δεν παίζει καλά στα τελευταία και για τη Μετς είναι… ταμάμ να παίζει στην κόντρα επίθεση ακόμη και μέσα στο «Σεν Σιμφοριέν» (στο 1.80 το g/g για όποιον ασχοληθεί) και η Μονπελιέ έχει να νικήσει από την πρεμιέρα και αντιμετωπίζει τη νεοφώτιστη Ντιζόν. Στοπ εδώ. Ακόμη και στο τελευταίο, στο 1-0 από τη Μετς, είχε φάσεις (με μοιραίους προς το τέλος Μπουντεμπούζ και Καμαρά), νωρίτερα είχε φέρει τρία σερί 1-1 για να φάει πέντε από τη Λυών παίζοντας για ώρα επί δέκα. Στο 3άρι το διπλό… Η δε Λιλ δεν έχει νίκη εδώ και κι ένα μήνα (τη μόνη της, επί της Ντιζόν), δεν ήταν κακή στο Σεντ Ετιέν όπου αν της είχε δοθεί το καθαρό πέναλτι στον Εντερ ίσως είχαμε άλλο ματς ενώ από το 43’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο και στη Νανσί δεν της βγαίνει τίποτε. Στο 1.90 ο άσος, οριακά ανεκτός…

Η Μπάγερν παίζει με την Κολωνία και πληρώνουν όλα ψίχουλα (πλην του 2.22 για να νικήσουν οι Βαυαροί και στα δύο ημίχρονα αλλά αμφιβάλω για σήμερα, μετά το ράπισμα της Μαδρίτης…), η Ντάρμσταντ παίζει καλά χωρίς να παίρνει όσους βαθμούς αξίζει και η Βέρντερ αφυπνίστηκε μεν αλλά δεν είναι για να την εμπιστεύεσαι (προτιμότερος ο άσος στο 3.00), το Φράιμπουργκ – Αϊντραχτ προσφέρεται για αμφίτερμα αλλά είναι χαμηλά (1.70), το Αμβούργο έχει νέο προπονητή και αυτό μειώνει την αξία του 2.00 που πληρώνει η Χέρτα ενώ το Λεβερκούζεν – Ντόρτμουντ αξίζει μόνο σε special bets (π.χ. goal/goal και over 2,5 αλλά είναι μόνο στο 1.90). Ναι, το δίφραγκο των Βεστφαλών θέλγει ωστόσο δίνουν το έβδομο ματς εδώ και 22 ημέρες. Κάτι με χαλάει… Τι εντέλει κράτησα από Bundesliga; Χωρίς νίκη η Ινγκολσταντ, χωρίς ήττα η Χόφενχαϊμ με καλή παράδοση (3-2-0 συνολικά). Ναι μεν η Ινγκολσταντ κάποια στιγμή θα κάνει νίκη αλλά πώς φαβοριτίζεις στο 2.20 – 2.30 τη γηπεδούχο με τέτοια δεδομένα;

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού στο foxbet.gr.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter, Google+)