Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας
                    
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας σε συνεργασία με το  Ελληνικό Κολλέγιο Γενικών Ιατρών οργανώνει το Πολυθεματικό Σεμινάριο Αργολίδος στο Ναύπλιο (ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ) 28-30 Οκτωβρίου 2016.
Αντικείμενο του συνεδρίου θα αποτελέσουν οι τελευταίες εξελίξεις που απασχολούν την ιατρική επικαιρότητα και ενδιαφέρουν τις περισσότερες ειδικότητες της ιατρικής επιστήμης.
Η συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων και εκλεκτών συναδέλφων μέσα από στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις, ελεύθερες ανακοινώσεις αλλά και ενημερώσεις για το κοινό, θα δώσει τη δυνατότητα γόνιμου επιστημονικού διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων με σκοπό τη βελτίωση της γνώσης την αναβάθμιση της παρεχόμενης περίθαλψης αλλά και την ανάδειξη και προβολή της προσπάθειας των γιατρών της περιφέρειας σε επιστημονικό επίπεδο. Ταυτόχρονα θα αναπτυχθούν πρωτοβουλίες και από άλλους επιστήμονες και επαγγελματίες στο χώρο της υγείας.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου οι πολίτες της Αργολίδας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια πολύ ενδιαφέρουσα εισήγηση με τίτλο ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ που θα λάβει χώρα στο συνεδριακό χώρο το Σάββατο 29-10-2016 ώρα 16.00-21.00. Εισηγήτρια η κα Χ. Σπυράκη Γενική Ιατρός Επιμελήτρια ΠΕΔΥ Π.Ι. Τίρυνθας. Η είσοδος είναι ελεύθερη και προτρέπουμε τους πολίτες να το παρακολουθήσουν γιατί … η γνώση σώζει ζωές.
Κατά τη τελετή έναρξης ο Ιατρικός Σύλλογος θα απονείμει τιμητική πλακέτα σε ιατρούς πρώην μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδος τιμώντας το επιστημονικό και κοινωνικό τους έργο.                                                                                          
                                                                                                           Με τιμή για το Δ.Σ.