Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Ασιατικό, combo και γκολ

Στο Ατλέτικο – Μπάγερν είναι φρέσκα τα… περσινά, αλλά τα ματς ομίλου είναι διαφορετικά. Πολλώ δε μάλλον για την Μπάγερν που στους ομίλους νίκησε στα 19 από τα τελευταία 23! Ωστόσο οι δύο από τις τρεις ήττες ήρθαν στα τελευταία τέσσερα εκτός (από Αρσεναλ και Σίτι) ενώ υπέστη τρεις σερί ήττες στην Ισπανία (Ρεάλ, Μπάρτσα, Ατλέτικο) και δη χωρίς να σκοράρει την ώρα που ο Χούμελς δίνεται αμφίβολος. Αήττητη ακόμα στη σεζόν με ρεκόρ 4-3-0 η Ατλέτικο,  χωρίς να έχει πιάσει σταθερά καλή απόδοση ενώ έχασε τον πολύτιμο Αυογούστο Φερνάνδες με ρήξη χιαστών, όπως και τον στόπερ Χιμένες (και απόψε θα παίξει ο πιο «βαρύς» Σάβιτς). Μπάγερν στο 2.65 ποντάρεις, στο 1.73 του draw no bet το δέχεσαι.

Ετερη αποψινή ισπανογερμανική μονομαχία το Γκλάντμπαχ – Μπαρτσελόνα. Η Μπορούσια παίζει ασταθώς αλλά αποτελεσματικά στην Bundesliga αλλά με το 1-0 επί της Ινγκολσταντ έφτασε τις 10 σερί νίκες στο «Μπορούσια Παρκ» (έχει 11/11 από τον Γενάρη σε πρωτάθλημα και Ευρώπη), εκεί όπου πέρυσι στον όμιλο πήρε 4 βαθμούς με Γιούβε και Σεβίλλη. Δεν είναι για να την υποτιμάς. Επανέρχονται Ράκιτιτς, Μασεράνο, Αλμπα και Ινιέστα στην Μπαρτσελόνα η οποία, αν πιάσει παιχνίδι εκτός, μοιράζει 5άρες και 6άρες (Λεγανές και Χιχόν και ενδεικτικά). Δεν έχει δυσκολευτεί ακόμη όμως, ελλείψει Μέσι, πλην μισής ώρας αγώνα στο ντέρμπι με την Ατλέτικο (1-1). Εκτός τόπου και χρόνου οι αποδόσεις, ειδικά για μια Μπάρτσα που ναι μεν εκεί κατέκτησε το 2015 την κούπα (Βερολίνο) αλλά στις τελευταίες έξι επισκέψεις της έκανε μόνο ένα διπλό (3-1 τη Λεβερκούζεν τον Φεβρουάριο του 2012, 0-3-2 στα άλλα πέντε). Στο… εξωφρενικό 7.00 ο άσος (όποιος έχει έμπνευση και πίστη ας ρίξει μια ψιλή κι ας κάνει cash out στο 70’ – 75’), στο αξιόλογο 1.95 το ασιατικό +1,5 της Γκλάντμπαχ όπου η πληρωμή έρχεται με άσο, ισοπαλία ή ήττα στο γκολ (δείτε αναλυτικά τη… βίβλο του ασιατικού χάντικαπ).

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει έξτρα κίνητρο ενάντια στη Σέλτικ: αν νικήσει και απόψε θα κάνει το 11/11 στην εκκίνηση της σεζόν σε επίσημα ματς. Μόνο η Τότεναμ έχει κάνει κάτι ανάλογο για αγγλική ομάδα, το 1960 αλλά μόνο σε ματς πρωταθλήματος (και το σερί σταμάτησε με ισοπαλία με τη… Σίτι). Χαώδης η διαφορά, θυμίζει η Σέλτικ κάτι από… Εβερτον ή Σουόνσι. Και εκεί, 1.35 θα ήταν το διπλό. Σημαντική η απουσία του Ντε Μπράινε αλλά όχι για ματς όπως το αποψινό, αν αξίζει κάτι είναι το goal/goal στο 1.75 (αλλά δεν ασχολήθηκα).

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού στο foxbet.gr.


Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter, Google+)