Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Δυάδα και patent

Από Super League, ψόφια. Ο ΠΑΟΚ ενόψει Europa δεν ξέρω πώς θα αντιμετωπίσει ματς στην Τούμπα, η Ξάνθη του έχει κάνει ζημιές εκεί βέβαια και το over φτάνει ως και το 2.00 σε μερικές εταιρίες αλλά αν π.χ. ανοίξει το σκορ νωρίς, γιατί να φορτσάρει. Το Ατρόμητος – Αστέρας δεν διαβάζεται από πουθενά, στο Λάρισα – Ολυμπιακός οι πρωταθλητές περιμένω να βρουν λιγότερη αντίσταση από ό,τι με τον Ηρακλή ωστόσο είναι ζαριά (δεν αντιλέγω στο under του 2.05 πάντως, ούτε –αν δεις το μπιφτέκι ανάποδα- στο να σκοράρει ο ΟΣΦΠ και στα δύο ημίχρονα με τιμή στο 2.05) και το Λεβαδειακός – Κέρκυρα θεωρητικά δείχνει ιδανικό ματς για over (ξεπερνά το 2.50) αλλά, sorry, δεν μπλέκω με τους Κομπότηδες.

Το να συναντάς τη Γουέστ Χαμ στο 3.05 υποδεχόμενη τη Σαουθάμπτον σε ιντριγκάρει αλλά θαρρώ ότι στην Premier League οι αποδόσεις σπάνια λανθάνουν. Δεν αποκλείω οι «χάμερς» να κάνουν καλό ματς αλλά έως τώρα πελαγοδρομούν, ειδικά αμυντικά, την ώρα που οι «άγιοι» παίζουν σταθερά καλά. Αν έπαιζα κάτι θα ήταν το αμφίτερμα, όπως έληξαν και τα πέντε τελευταία μεταξύ τους στο Λονδίνο, ή άσο στο draw no bet με τιμή στο 2.10.

Από Ligue 1 δεν θα υποτιμήσω τη Λιλ κι ας δείχνει φορμαρισμένη, πια, η Σεντ Ετιέν. Σκέφτηκα το over 0,5 των «λιλουά» στο 1.58, αλλά αν πάει… 0-0; Αλλά έχει ελλείψεις αμυντικά, δεν αποκλείω τίποτε. Στο Νανσί – Νις έχεις μια ομάδα σκληροτράχηλη ενάντια μιας φορμαρισμένης που ωστόσο εμπνέεται από τον Μπαλοτέλι, ο οποίος όμως δεν θα αγωνιστεί. Κι ας ιντριγκάρει το διπλό στο 3.10. Στο δε Μαρσέιγ – Ναντ αναμετρώνται δύο ομάδες που δεν είναι… ομάδες έως τώρα. Αρα;

Η Primera Division, όποτε γκελάρει η εκάστοτε πρωτοπόρος (όπως χθες η Ρεάλ) αποκτά αναζωπυρωμένο ενδιαφέρον. Στοιχηματικά όμως; Η Ατλέτικο μόλις στο τελευταίο στη Μαδρίτη, στην πεντάρα με τη Χιχόν, νίκησε και στα δύο ημίχρονα, είχε να το κάνει από τον Απρίλιο, με τη Γρανάδα. Και με την Ντεπορτίβο έχει να χάσει εκεί από το ’99, ωστόσο ενόψει… σεντονιού (έχει την Μπάγερν) αμφιβάλω πόσο θα φορτσάρει. Η Βιγιαρεάλ βρήκε τρόπο για το εύκολο γκολ και αίφνης, από εκεί που σερνόταν, ο Φραν Εσκριμπά τη μεταμόρφωσε προς το (πολύ) καλύτερο, η Οσασούνα δεν έχει νίκη παρά το rotation στην ενδεκάδα από τον Ενρίκε Μαρτίν και δεν θα ανοιχτεί, κακή αντίπαλος για να κυνηγήσεις κάτι όπως το over. Εσπανιόλ και Θέλτα έκαναν μεσοβδόμαδα τις πρώτες τους φετινές νίκες αλλά σταθερή απόδοση δεν έχουν, τρίτο ματς μέσα σε μία εβδομάδα χωρίς να δώσουν ανάσες σε βασικούς, ματς που ξεκινά από 0-0 ή 1-1 (κράτησα τη δεύτερη εκδοχή).

Και στη Serie A λιγοστές οι επιλογές. Η Ιντερ βρήκε ρυθμό αλλά όχι τέτοιον ώστε να μην αποκλείεις να γκελάρει με την Μπολόνια αλλά δύο γκολ τα έχει, θαρρώ. Αν γκελάρει, θα δεχθεί άλλα τόσα… Στο 1.53 το over 1,5 της και στο 1.67 να φτάσει πρώτη στα δύο γκολ. Η Λάτσιο παίζει με την κακή έως τώρα Εμπολι αλλά πληρώνει μόλις 1.50, η Σασουόλο έχει ελλείψεις και η Ουντινέζε δεν πιάνεται από πουθενά, στο Φιορεντίνα – Μίλαν ο άσος δεν ξεπερνά το 2.30 για να μπεις στη διαδικασία να τον εξετάσεις προς ποντάρισμα και απομένει το Τζένοα – Πεσκάρα. Οι Γενοβέζοι έρχονται από καλά ματς (αν και δεν νίκησαν) με Σασουόλο και Νάπολι, η νεοφώτιστη έχει παντελώς αφελή άμυνα.

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού στο foxbet.gr.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter, Google+)