Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Επτά, σε τρία παρολί

Στροφή στα… Γιουρόπια όπου αρκετά ματς, που είχα αναφέρει και από την Τρίτη, υπέστησαν πίεση και αλλαγή αποδόσεων σε αρκετές εταιρίες, όπως η Θέλτα και η Ιντερ. Επιγραμματικά, όπου έχω άποψη (δεν γίνεται να αναφέρω όλα τα ματς διότι απλώς στερούμαι γνώσης ορισμένων ομάδων):

Αστάνα – Γιουνγκ Μπόις: τέταρτο εκτός έδρας επίσημο ματς σε έντεκα ημέρες για τους Ελβετούς, άπειροι σε τέτοιους ρυθμούς εξ ου και έφεραν 0-0 στα τελευταία δύο. Μπαρουτοκαπνισμένη πια στην Ευρώπη η Αστάνα, σε προχωρημένο στάδιο αγωνιστικά, παίζω μεθοδικά και ο άσος φαβοριτίζεται στο 2.50. Αν με… χαλάει κάτι είναι ότι η ελβετική ομάδα μεσοεπιθετικά έχει εξαιρετικές λύσεις…
Θέλτα – Παναθηναϊκός: αλλού ο άσος υποχώρησε στο 1.63, αλλού κρατιέται στο 1.75. Εχει αξία; Ναι αν δεις ότι η Θέλτα την τελευταία εβδομάδα βρήκε ρυθμό, βρήκε τρόπο να σκοράρει και βρήκε λύσεις για να παίζει χωρίς τον Ορεγιάνα. Χωρίς Γουακάσο, Ιβανόφ, Λέτο, Χουλτ, Μέστο ο Παναθηναϊκός, με τον Αντρέα Στραματσόνι να καταλήγει (αντί για 3-5-2) σε 4-4-2 με ρόμβο και χαφ τον… Κουτρουμπάουερ. Εδώ και ημέρες κοιτάζω το ματς, μάλλον το… παράκαψα από την πολύ σκέψη. Κατ’ εμέ είναι άσος, από τους καλούς της βραδιάς, ωστόσο πλειστάκις στο παρελθόν έχουμε δει, απρόσμενα… Panathinaikos στο γήπεδο. Κι αν προηγηθεί, ποιος το αποκλείει; Ποιος αποκλείει το πρώτο διπλό στην Ισπανία; Θα δω το στο live, προς ώρας στην άκρη.
Αγιαξ – Σταντάρ Λιέγης: ο «Αίαντας» έχει βρει ρυθμό πια, καμία σχέση με την ομάδα που βλέπαμε ένα μήνα πριν και είναι χαρακτηριστικό ότι μετρά έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Και η Σταντάρ εξίσου, από τότε που άλλαξε προπονητή έκανε τρεις σερί νίκες στην Jupiler League ενώ στο μυαλό βρίσκεται και το επικείμενο ντέρμπι με την Αντερλεχτ. 1.65 ο άσος, 1.80 το over και το αμφίτερμα αλλά η Σταντάρ εκτός Λιέγης στην Ευρώπη έχει πολύ καιρό να πάρει αποτέλεσμα. Στο 2.30 το combo άσου και goal/goal, στο 1.75 το οver 1,5 του Αγιαξ που γίνεται 1.85 αν ποντάρει κανείς να φτάσει πρώτος στα δύο γκολ (λίγο απίθανο να βάλει δύο ενώ θα έχει ήδη δεχθεί τόσα).

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού στο foxbet.gr.


Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter, Google+)