Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Πολιτιστική εκδήλωση “Βραδιά Πολιτισμού”

vouleftiko
Ο Δήμος Ναυπλιέωνσε συνεργασία με τοΚέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος)του Πανεπιστημίου του Harvardδιοργανώνουν μια ενδιαφέρουσα πολιτιστική εκδήλωση, στην αίθουσα του «Βουλευτικού» την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016στις 7.30 το απόγευμα, η οποία περιλαμβάνει ομιλία από τονκ.Βάλτερ Πούχνερ (WalterPuchner),ομότιμο καθηγητή Παν. Αθηνών και μέλος της Αυστριακής Ακαδημίας Επιστημών με θέμα:
«Παραδόσεις και προοπτικές του πολιτισμού. Η μοναδικότητα της Ελλάδας» καθώς καισυναυλία με έργα μεγάλων Ελλήνων συνθετών, τα οποία θα ερμηνεύσει η ιατρός κα VivianDouglas, με συνοδεία πιάνου από την κ. Θεολένα Πίκη.
Της ομιλίας θα προηγηθούν χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο, από τον Διευθυντή του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Harvard και Καθηγητή του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Ιωάννη Πετρόπουλο και από τον Καθηγητή της Παθολογίας και Ενδοκρινολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Harvard και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Βοστώνης Δρ. Χρήστο Μαντζώρο MD, DSc, Ph Dhcmult.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του συνεδρίου το οποίο διοργανώνεται στο Ναύπλιο υπό τη διεύθυνση του Δρ. Χρήστου Μαντζώρου, Καθ. της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Harvard με θέμα «Ιατρικές μελέτες: από την ιδέα στην δημοσίευση»Focuson Diabetes, Obesityand Metabolic Diseases: from basic research to clinical practiceκαι θα φιλοξενηθεί από το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος του Πανεπιστημίου του Harvard.