Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΡΑΚΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΡΑΚΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΡΑΚΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ '' Η ΘΡΑΚΗ '' ΤΗΣ 24/9/2016
Αγαπητοί Θρακιώτες, Θρακιώτισσες και φίλοι του συλλόγου μας, το Σάββατο 24/9/2016, συνήλθε το Δ.Σ. του συλλόγου μας στο Ναύπλιο, και ασχολήθηκε με τις εκδηλώσεις - θέματα που μας ενδιαφέρουν για το υπόλοιπο 2016, όπως παρακάτω:
1. Εναρξη μαθημάτων Θρακιώτικων χορών, δωρεάν , με επικεφαλής το μέλος μας Λάμπρο Σκουφούλα, στο Πνευματικό Κέντρο Αγίας Τριάδας, τα απογεύματα του Σαββάτου 6:00 - 6:30μ και έναρξη το Σάββατο 08/10/2016.
Είναι σημαντικό για το σύλλογο μας και μέσα στα πλαίσια του πολιτιστικού χαρακτήρα μας, να διατηρήσουμε τα έθιμα μας, τις θρακιώτικες παραδόσεις μας και να δημιουργήσουμε τη δικιά μας Θρακιώτικη χορευτική ομάδα, τόσο για την ανάτασή μας, όσο και για τη μελλοντική προβολή της, στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας που είμαστε.
Επίσης, καλό είναι όλοι εμείς να παροτρύνουμε ιδιαίτερα τους νέους/ες, τα παιδιά μας, να μάθουν τους εντυπωσιακούς χορούς της πατρίδας μας.
2. Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 16/10/2016 ( 11:00-12:00 ), στο γνωστό καφέ << Αμμος >> ( παραλία Νέας Κίου ), για τη διενέργεια εκλογών, σύμφωνα με το καταστατικό μας ( Αρθρο 9ο Αρχαιρεσίες ), για την ανάδειξη νέου:
α. Διοικητικού Συμβουλίου 7 μελών και
β. Εποπτικού Συμβουλίου 3 μελών.
Στη Γενική Συνέλευση με το καφεδάκι μας, θα γίνει ο απολογισμός του έργου για την τριετία που πέρασε και στη συνέχεια, όπως και το 2013 θα πραγματοποιηθεί η εκλογική διαδικασία.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες υποψήφιοι/ες, για τα παραπάνω συμβούλια, να επικοινωνήσουν με τα μέλη του ΔΣ, μέχρι 12/10/2016, ώστε στη συνέχεια να ενημερωθούν έγκαιρα τα μέλη μας, πριν την εν λόγω διαδικασία.
3. Γιορτή του προστάτη μας Αγίου Νεκταρίου, με αρτοκλασία (από το σύλλογο μας), την παραμονή της γιορτής του 8/11/2016, στον εσπερινό της Εκκλησίας Αγ.Νεκταρίου, στις εργατικές κατοικίες Ναυπλίου.
Λεπτομέρειες, θα ανακοινωθούν έγκαιρα και σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του Ιερού Ναού.
Καλή συνέχεια στις ασχολίες σας.
Εκ του ΔΣ.