Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Patent και δυάδα

Η Πόρτο, που δεν έχει κερδίσει ποτέ επί αγγλικού εδάφους σε 16 επισκέψεις (0-2-14!) και ουδέποτε δεν κράτησε το μηδέν, εκεί πανηγύρισε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της: την πρόκριση, επί Μουρίνιο, κόντρα στη Γιουνάιτεντ, με Κοστίνια στο «Ολντ Τράφορντ». 1-1 σαν… νίκη (βλ. κεντρική φωτό). Ανάλογη επιτυχία απόψε, μετά την γκέλα με την Κοπεγχάγη, τέτοια θα θεωρηθεί. Ωστόσο ο (άλλοτε βοηθός του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό) δεν έχει κατεβάσει ακόμη ίδια ενδεκάδα σε δύο απανωτά ματς. Και η Λέστερ έγινε, το Σάββατο, η πρώτη πρωταθλήτρια Αγγλίας που δέχθηκε τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο. Τα τρία ήταν από στημένα (κόρνερ), εμφανώς στερείται αυτοσυγκέντρωσής και η αυτοπεποίθησή της κλονίζεται. Δεν αντιλέγω στο 3.30 του διπλού, ακόμη καλύτερο το 2.30 στο draw no bet, τίμιο το αμφίτερμα στο 1.80 για όποιον ασχοληθεί.

Στη Λισσαβώνα η Λέγκια θα παραταχθεί με τον Τζακ Μαγκιέρα στον πάγκο, μετά την απόλυση του Χάσι, ήταν καλή στο 0-0 με τη Βίσλα. Η Σπόρτινγκ νίκησε, αναμενόμενα εύκολα, την Εστορίλ, ξεπερνώντας άμεσα την ψυχρολουσία από τη Ρίο Αβε, αμυντικά στα τελευταία έχει χάσει την ισχύ της. Αστείο το 1.20 του άσου, κακώς υποτιμώνται οι Πολωνοί (κι ας ουδέποτε, ομάδα από τη χώρα, έχει νικήσει στην Πορτογαλία, 0-2-9 το ρεκόρ), ειδικά ενάντια σε μια Σπόρτινγκ που έφερε goal/goal 9 φορές στα τελευταία 11 ευρωπαϊκά της.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι καλά, τόσο ώστε η Ντόρτμουντ την… τρόλαρε μέσω Twitter με αναφορά στις ομάδες που φορούν κίτρινα (Βιγιαρεάλ και Λας Πάλμας). Ο Ρονάλντο τους έκανε άνω κάτω, πιο πολύ όμως με προβληματίζει η απουσία του Κασεμίρο, η παρουσία του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ως διαιτητή προδιαθέτει για λίγα σφυρίγματα και οι Βεστφαλοί σκοράρουν κατά ριπάς εσχάτως. Η Ρεάλ είναι… Ρεάλ βέβαια, ένα τυχόν γρήγορο γκολ θα αλλάξει τα πάντα, ωστόσο καθαρά αγωνιστικά έχει λογική ο άσος. Κι από την άλλη, η Ντόρτμουντ έχει φέρει μόνο μια ισοπαλία στα τελευταία 23 ματς που έδωσε στη διοργάνωση… Το μόνο αξιόλογο, αλλά πληρώνει μόλις 1.70, είναι το combo goal/goal και over 2.5, ρεαλιστικά (και ουχί… ΡΕΑΛιστικά) το να μπουν πάνω από τρία γκολ δεν το κόβω και τόσο πιθανό. Υπάρχει και το ρισκαδόρικο combo goal/goal και under 3,5 στο 3.30 (δηλαδή, 2-1 ή 1-2) αλλά τούτο μπορεί να… εκπέσει από ημίχρονο κιόλας… Διπλό, όχι απίθανο αλλά δύσκολο, εξ ου και ο άσος στο draw no bet «αγοράζεται» στο 1.70.

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού στο foxbet.gr.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter, Google+)