Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ




Τι μας κάνουν… 11 από τα 27;



Οι προτάσεις του Νίκου Μποζιονέλου



Δεν ξέρω πώς τον λένε. Σηκώνει σημαιάκια και σπάει νεύρα: ο επόπτης που ακύρωσε το γκολ του Περού στη Βολιβία την Πέμπτη και στέρησε το απόλυτο από τη στήλη. Τέσπα, που λέτε κι εσείς οι νέοι… Συνεχίζουμε.



Σε όλες τις άλλες ηπείρους, τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο έχουν ξεκινήσει. Απομέναμε… εμείς, ελέω Euro βεβαίως βεβαίως. 54 χώρες μετέχουν, προκρίνονται οι πρώτες των εννέα ομίλων και οι οκτώ καλύτερες δεύτερες θα λάβουν μέρος στα μπαράζ. Το πρόγραμμα, από απόψε έως και την Τρίτη, συμπεριλαμβάνει 27 αναμετρήσεις, τις πρώτες των ευρωπαϊκών προκριματικών για το Μουντιάλ που θα διεξαχθεί σε δύο χρόνια στη Ρωσία.



Η στατιστική, αλλά και η εμπειρία μου, έχουν δείξει ότι οι πρεμιέρες προκριματικών φάσεων είναι για… no bet. Θυμάμαι πρόχειρα την πρεμιέρα των αντίστοιχων ευρωπαϊκών για το Euro 2016, της διοργάνωσης όπου η πρόκριση ήταν παιχνιδάκι για τους περισσότερους (εκτός από… εμάς και τους Ολλανδούς, βεβαίως βεβαίως), τότε που είχαν «σπάσει» τα περισσότερα φαβορί. Και μιλάμε για αποδόσεις από 1.60 και κάτω!



Ποστάρω πίνακα και με τα 27 ματς τώρα, Κυριακή πρωί, χρήσιμο για να δείτε και τυχόν αλλαγές έως μεθαύριο. Με bold τα μόλις 11 από τα 27 παιχνίδια όπου το φαβορί τιμάται από 1.70 και πάνω. Μόνο 11! Κι αν τα πάρουμε ένα προς ένα, για τα υπόλοιπα 16 έχω (σχεδόν για όλα) επιχειρήματα για… no bet. Οσο για τα έντεκα, πάντα αναφερόμενος σε φαβορί, που απομένουν; Είτε δεν βγάζεις άκρη είτε είναι επίφοβο. Π.χ. δεν αντιλέγω στο διπλό της Αγγλίας, επί εποχής Σαμ Αλαρντάις πια, στη Σλοβακία αλλά το 1.86 είναι μικρό. Όπως επίσης είναι μικρό το 1.75 του άσου στο Τσεχία – Βόρειος Ιρλανδία, έχοντας την προ τριών μηνών εικόνα τους, στο Euro.



Το κεντρικό νόημα είναι ότι τα περισσότερα φαβορί δεν μπαίνουν στη διαδικασία να… σκοτωθούν, είναι πάρα πολύ νωρίς. Εβγαλα έξι ματς, σε τρεις δυάδες, με bet τριημέρου.



Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού στο foxbet.gr.



Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter, Google+)