Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Δυάδες από 3.14 έως 4.51

Οι Γερμανοί… ξανάρχονται (πόσο κλισέ…) με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, περισσότερες από το χθεσινό Μπάγερν – Βέρντερ όπου εμείς οι «πράσινοι» προσφέραμε γκολ και θέαμα (στους Βαυαρούς!) με τον τρόπο που παίξαμε (χεχε). Σήμερα οι αποδόσεις ιντριγκάρουν αλλά οι περισσότερες ομάδες αποτελούν ερωτήματα, όπως και οι αποδόσεις τους. Τέτοιο παράδειγμα το 2.05 της Σάλκε στη Φρανκφούρτη ή η Κολωνία υποδεχόμενη την Ντάρτμσταντ (στο 1.55). Δεν αντιλέγω στο 2.20 που πληρώνει το Αμβούργο με την Ινγκολσταντ. Οι λιμανίσιοι μπήκαν θετικά στη σεζόν με καλή εμφάνιση στο Κύπελλο, έστω και ενάντια στην άσημη Τσβιγκάου και υποδέχονται μια Ινγκολσταντ που είναι σε μεταβατικό στάδιο, μετά τη φυγή του προπονητή (και «αρχιτέκτονα» της ομάδας) Ραλφ Χάζενχουτλ για τη νεοφώτιστη Λειψία. Κατά τα λοιπά, πρεμιέρα είναι, όλα πιθανά, όπως στο Αουγκσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ, στο Ντόρτμουντ – Μάιντς το ματς εξαρτάται από τα κέφια των Βεστφαλών και απομένει, από τα σημερινά, το Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν όπου αξίζει για bet στα γκολ αλλά over (1.70) και goal/goal (1.60) είναι χαμηλά, ο συνδυασμός αυτών δε είναι σε καλύτερη τιμή (2.00). 

Στην Primera Division, αρκετοί στρέφονται προς την Εϊμπάρ, η οποία παρά την ήττα από την Κορούνια ήταν καλή ενώ η Βαλένθια διασύρθη από τη Λας Πάλμας στο «Μεστάγια», πλην όμως δεν ήταν τόσο κακή στο γήπεδο. Και θαρρώ ότι το αμφίτερμα έχει τύχη.  Η Ρεάλ του Ζιντάν στο «Μπερναμπέου» επιζητά να… λιώνει κάθε αντίπαλο, έχει λογική να ψάξεις τα πολλά γκολ αλλά το over 3,5 είναι… μόλις 1.80. Καλύτερα, κάπως, πληρώνει να βρει ένα τέρμα η Θέλτα (επίσης 1.80)… Η δε Ατλέτικο, μετά την ψυχρολουσία και την «γκέλα» με την Αλαβές προφανώς και μπορεί να ανακάμψει, στο Λεγανές: μόνο 1.50 πληρώνει όμως.

Λίγο… ξενερουά το πρόγραμμα στο Championnat. Βλέπω Λιόν αλλά όχι και στο 1.75 στην Ντιζόν, ειδικά κόντρα σε ομάδα που έκανε μεν δύο ήττες αλλά με τη Λιλ άξιζε παραπάνω. Στο Καέν η Μπαστιά έρχεται με… φόρα από την τριάρα επί της Λοριάν αλλά το σκορ ήταν κολακευτικό για τους Κορσικανούς, και η Καέν θα παίξει σε σχεδόν γεμάτο γήπεδο απόψε και με τη Λιόν μου άρεσε ο τρόπος που αγωνίστηκε (2-0, από δύο πέναλτι). Τα Μετς – Ανζέ και Μονπελιέ – Ρεν δεν διαβάζονται, στο Νανσί – Γκινγκάμπ οι γηπεδούχοι δεν έχουν σκοράρει ακόμη με την ατυχία στο πρόγραμμα (χαμένο πέναλτι και δοκάρι με τη Ρεν), η δε Γκινγκάμπ ξεκίνησε με momentum, στο 2.00 το αμφίτερμα. Ματσάρα το Νις – Λιλ αλλά δεν ποντάρεται, ειδικά όταν οι Νικαιώτες είχαν 14 χρόνια να μπουν με 2/2 νίκες σε σεζόν και στερούνται εμπειρίας στη διαχείριση τέτοιων επιτυχιών.

Στη Serie Α η Γιουβέντους έχει να ηττηθεί από τα τέλη του 2003 στη Ρώμη από τη Λάτσιο (8-3-0 έκτοτε), μια Λάτσιο που επί ημερών Σιμόνε Ιντσάγκι δείχνει να γίνεται… Ρόμα του (παλιού) Σπαλέτι, ενδεικτικό το 4-3 με την Αταλάντα. Της λείπει πάλι ο Ράντου από την άμυνα, η Γιούβε δείχνει ότι έχει φορτσάρει ακόμη όπως έδειξε και με τη Φιορεντίνα. Για 2η αγωνιστική ομολογώ ότι ο άσος στο 4.40 παραείναι μεγάλος, το δε αμφίτερμα στο 2.05 υψηλό (και το κράτησα). Αντιθέτως, ο άσος της Νάπολι δεν αγγίζει ούτε το 1.70, τον απέφυγα αν και η Μίλαν έδειξε να ξεμένει από δυνάμεις στο αγχωτικό 3-2 επί της Τορίνο όπου γλίτωσε την ισοφάριση στο 95’ χάρη στον Ντοναρούμα (ωραίος κίπερ ο μικρός).

Αφησα για το τέλος την Premier League, η οποία έχει… ψωμί, στοιχηματικά πάντα, και αυτή την εβδομάδα αλλά οι ισορροπίες συχνά αλλάζουν όταν γίνονται μεταγραφές μέχρι τελευταία στιγμή και βλέπεις παίκτη που αποκτάται χθες, να είναι βασικός… σήμερα. Η Αρσεναλ δεν έχει νίκη ακόμη. Και δεν παίζει και μπάλα… Τούτο ωστόσο δεν… ψήνει τους μπουκ, το συναντάς το διπλό στο Γουότφορντ στο 1.70! Τυράκι; Δεν θα το έλεγα. Η Γουότφορντ ποντάρει στην αγωνιστική της φιλοτιμία, όπως έπραξε και με την Τσέλσι στο πρωτάθλημα χάνοντας στο τέλος ενώ μεσοβδόμαδα, στο Λιγκ Καπ, έπαιξε με δέκα αλλαγές για να αποκλειστεί στην παράταση από την Τζίλιγχαμ. Το θέμα της Αρσεναλ είναι μπροστά, εξ ου και στράφηκε στον γνωστό μας Λούκας, έχει τις γνωστές απουσίες αλλά και εξαιρετική παράδοση με έξι σερί νίκες. Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να ανακάμψει…  Αλλα φαβορί, όπως η Λέστερ (στο 1.65 με τη Σουόνσι) και η Σαουθάμπτον (στο 1.45 με τη Σάντερλαντ; Ελεος!) είναι επίφοβα, κατ’ εμέ. Αμφίρροπο δείχνει το Κρίσταλ Πάλας – Μπόρντμουθ. Βάσει ρόστερ, άπαντες αναμένουν τη σταδιακή βελτίωση της απόδοσης του Αλαν Πάρντιου, η οποία όμως έρχεται από την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου και έχει σταθερά εκτός του εξτρέμ Σακό και τον φορ Κάμπελ ενώ ίσως λείψει και ο στόπερ Ντιλέινι. Για την Μπόρνμουθ, ενώ έχω καλή άποψη, έως τώρα έχει απογοητεύσει. Θαρρώ ότι γκολ δεν βρουν αμφότερες. Απέμειναν, από τα σημερινά, το Τότεναμ – Λίβερπουλ (το άφησα για το live betting, κυνηγώντας over 3,5 ή 4,5 αν μπουν νωρίς γκολ…), το Εβερτον – Στόουκ όπου δεν αποκλείω ακόμη και το διπλό (δεν έχω καλή άποψη για τη γηπεδούχο) το Τσέλσι – Μπέρνλι και το Χαλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Τσέλσι παίζει στα όρια και θα την αποφύγω για σήμερα, η Γιουνάιτεντ για να βάλει δύο γκολ πληρώνει 1.70 και δείχνει σε καλό… φεγγάρι επιθετικά.

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού στο foxbet.gr.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter, Google+)