Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Ανδριανόςστη γιορτη ελιάς και ελαιολάδου στο Κρανίδι

Ανδριανόςστη γιορτη ελιάς και ελαιολάδου στο Κρανίδι: Να αξιοποιήσουμε ακομα πιο αποτελεσματικά και με εξωστρέφεια τα τεράστια συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αργολίδας μας.
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε στην γιορτή ελιάς και ελαιολάδου στο Κρανίδι. Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της φετινής γιορτής Ελιάς καιΕλαιολάδου στο Κρανίδι, μιας γιορτής για την προβολή ενός από τα ποιοτικότερα προϊόντα του τόπου μας, που βραβεύεται σταθερά στους εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς.
Είναι στο χέρι μας αυτά τα τεράστια συγκριτικά πλεονεκτήματα, της γης, της ιστορίας, του πολιτισμού της Αργολίδας μας, να τα αξιοποιήσουμε ακόμη πιο αποτελεσματικά, με ακόμη μεγαλύτερη εξωστρέφεια, ώστε να γίνουν μοχλοί πολύπλευρης ανάπτυξης για την τοπική οικονομία και την κοινωνία μας.
Βεβαίως, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής μας τομέας είναι πολλά, και σε μεγάλο βαθμό σχετίζονται με τις λάθος πολιτικές που εφαρμόζονται. Στην κατεύθυνση αυτή είναι χρέος όλων μας να αναδεικνύουμε τα ζητήματα αυτά και να διεκδικούμε από κοινού τις αρμόζουσες λύσεις, αλλά και να προωθούμε ακόμα περισσότερο την τυποποίηση και της πιστοποίηση, που θα φέρουν αποτελεσματικότερα τα προϊόντα μας στις αγορές.
Ταυτόχρονα βεβαίως, οφείλουμε να πιέζουμε για την υλοποίηση των μεγάλων έργων υποδομής, με αιχμή του δόρατος τον Ανάβαλο, που εδώ στην Ερμιονίδα η δημοπράτηση της επέκτασης των δικτύων του είναι έτοιμη από το 2014 και ακόμη δεν έχει γίνει.
Σε κάθε περίπτωση, πρωτοβουλίες όπως αυτή καταδεικνύουν τη δυναμική του πρωτογενούς μας τομέα, και μας γεμίζουν με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα σ' αυτή την κοινή προσπάθεια.

Καλή επιτυχία λοιπόν, και καλή συνέχεια".