Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Σοβαρά προβλήματα δημιουργεί το νέο Πρόγραμμα Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής σε δομές, γονείς και εργαζομένους

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ
Ανδριανός στη Βουλή: Να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργεί το νέο Πρόγραμμα Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής σε δομές, γονείς και εργαζομένους.
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Π. Κουρουμπλή, τον Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Γ. Σταθάκη, και τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Γ. Κατρούγκαλο με θέμα έγγραφο του Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παίδων στο οποίο εκτίθενται οι καταστροφικές συνέπειες που θα έχει για τις Δομές, τους γονείς και τους εργαζομένους το νέο πρόγραμμα Εναρμόνισης Οικογενειακής και Κοινωνικής Ζωής.
Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:
“Με την παρού
σα Αναφορά σας κοινοποιώ συνημμένως έγγραφο του Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παίδων στο οποίο εκτίθενται οι καταστροφικές συνέπειες που θα έχει για τις Δομές, τους γονείς και τους εργαζομένους το νέο πρόγραμμα Εναρμόνισης Οικογενειακής και Κοινωνικής Ζωής, όπως αυτό καταρτίστηκε από την σημερινή Κυβέρνηση.

Δεδομένης της μεγάλης κοινωνικής σημασίας του ζητήματος, σας καλώ να εξετάσετε με τη δέουσα προσοχή τα αναφερόμενα και να αντιμετωπίσετε θετικά τις προτάσεις που διατυπώνονται στο έγγραφο”.