Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Αγαπητοί φίλοι σας κοινοποιώ δήλωση μου, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών εκλογής μου, στη θέση του Γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αργολίδας 

"Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όσους συμμετείχαν στην διαδικασία ανάδειξης οργάνων του ΠΑΣΟΚ στις 26 Ιουνίου. Η φωνή του ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα ήταν, ειναι και θα παραμείνει δυνατή. 

Με βάση τις αρχές της 3ης Σεπτέμβρη, στηριγμένοι στις αποφάσεις των συνεδρίων και των συνδιασκέψεων, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αργολίδας συνεχίζει στον δρόμο της συνέπειας, της ενότητας, της διεύρυνσης, της ανανέωσης.

Την ώρα που ο ελληνικός λαός βλέπει το συνονθύλευμα του αριστεροδεξιού λαϊκισμού να

γιγαντώνεται μαζί με τους φόρους και τις μειώσεις συντάξεων, η αλήθεια καθίσταται αναγκαία. Μόνο ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε. 

Θα είμαστε στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους μη προνομιούχους, στους μικρομεσαίους, στις δυνάμεις της παραγωγής, στην νέα γενιά σε όσους το εχουν ανάγκη για την δημιουργία της μεγάλης Προοδευτικής, Δημοκρατικής, Σοσιαλιστικής Παράταξης. 

Όλοι μαζί, με επικεφαλής την Πρόεδρο Φώφη Γεννηματα, θα δώσουμε τον αγώνα για μια Ελλαδα περήφανη και δυνατή στην Ευρώπη και τον κόσμο. "