Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

"Πρώτο βήμα για την ίδρυση ενός νέου θεσμού για το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου"

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ
Ανδριανός στην εκδήλωση παρουσίασης του Λυκείου Επιδαύρου: “Όλοι μας οφείλουμε να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο αυτόν τον νέο θεσμό, ώστε να καθιερωθεί και να προσφέρει τα σημαντικά θετικά του αποτελέσματα”
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε σήμερα στην εκδήλωση παρουσίασης του Λυκείου Επιδαύρου. Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Γίνεται σήμερα το πρώτο βήμα για την ίδρυση ενός νέου θεσμού για το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, για τη δραματική τέχνη και για την Επίδαυρο, έναν τόπο άρρηκτα συνδεδεμένο με το θέατρο.

Το Λύκειο Επιδαύρου φιλοδοξεί να είναι ένα διεθνές σχολείο αρχαίου δράματος, σκηνοθεσίας, χορογραφίας, ενδυματολογίας, κάθε πτυχής που σχετίζεται με το αρχαίο δράμα που θα αγκαλιάσει μια πλειάδα προσεγγίσεων, τάσεων και σχολών, καταδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι ο πολιτισμός είναι το πεδίο επαφής, διαλόγου και σύνθεσης μεταξύ των ανθρώπων.


Όλοι μας οφείλουμε να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο αυτόν τον νέο θεσμό, ώστε να καθιερωθεί και να προσφέρει τα σημαντικά θετικά του αποτελέσματα στην πολιτιστική μας ζωή, στην κατανόηση του αρχαίου δράματος και την μετάδοση των διαχρονικών του μηνυμάτων σε ολόκληρη την ανθρωπότητα”.