Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Ορέστης Κανελλόπουλος: Θα δώσουμε τα πάντα για να παραμείνει ο ΝΟΝ στη Β Εθνική – Κάλεσμα στον κόσμο

1003957_10201599325049541_2094134540_n
Ο παίκτης του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου Ορέστης Κανελλόπουλος μίλησε στα argolika.gr για τα κρίσιμα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στις 1, 2 και 3 Ιουλίου στο Κολυμβητήριο Ναυπλίου και θα κρίνουν την παραμονή της ομάδας στη Β’ Εθνική. Ο Ναυπλιώτης πολίστας κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει με την παρουσία του το πιο πετυχημένο σωματείο στην ιστορία του Ναυπλίου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη του ΝΟΝ:
«Τα παιχνίδια που γίνονται 1-3 Ιουλίου στο κολυμβητήριο μας, είναι τα πιο κρίσιμα της σεζόν, καθώς εκεί θα φανεί αν η ομάδα μας θα παραμείνει στη Β’ κατηγορία ή θα υποβιβαστεί στη Γ.
Αντιμετωπίζουμε πολύ καλές ομάδες, όμως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα το τελευταίο διάστημα και νιώθουμε έτ
οιμοι. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να περάσει εύκολα από το σπίτι μας και πιστεύω στο τέλος των αγώνων το Ναύπλιο θα πανηγυρίζει.
Ποντάρουμε πολλά στην έδρα μας. Το σωματείο, ο ΝΟ Ναυπλίου έκανε τεράστια προσπάθεια να φέρει τους αγώνες στην πόλη μας και θα ήθελα να καλέσω όλους τους Ναυπλιώτες να μας στηρίξουν, να βρεθούν στο πλευρό μας, να φωνάξουν για εμάς.
Ο ΝΟΝ είναι η ζωντανή ιστορία της πόλης, το πιο πετυχημένο σωματείο που διατηρεί την ανδρική ομάδα στην υψηλότερη εθνική κατηγορία από όλα τα ομαδικά αθλήματα στο Ναύπλιο. Ειδικότερα φέτος, η διοίκηση έχει κάνει θυσίες για να μπορούμε εμείς να φοράμε το σκουφάκι της ομάδας και πρέπει να το ανταποδώσουμε.
Δυστυχώς, κάποια άτυχα αποτελέσματα μας έφεραν στη δύσκολη θέση να παλεύουμε για την παραμονή, όμως έχουμε ισχυρή θέληση και πίστη ότι θα τα καταφέρουμε, ειδικά αν οι συμπολίτες μας έρθουν όχι μόνο στην πρεμιέρα, αλλά σε όλους τους αγώνες για να μας δουν. Το 90% της ομάδας αποτελείται από παιδιά του Ναυπλίου και αυτό είναι σημαντικό να αναφερθεί, γιατί δηλώνει την φιλοσοφία του σωματείου.
Η ανδρική ομάδα του συλλόγου μας είναι η βιτρίνα του Υγρού Στίβου στο Ναύπλιο και οφείλουμε να δώσουμε το 100% για την ιστορία του Ναυτικού Ομίλου. Θέλω να δηλώσω ότι γνωρίζουμε ως ομάδα τις βαθιές ρίζες που έχει ο ΝΟΝ στην πόλη και θα υπερασπιστούμε την έδρα μας. Κανείς από εμάς δεν έχει δικαίωμα να μην παλέψει για αυτή την ομάδα».
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
13576612_10210011760875179_1679906374_n