Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Πρόεδρος ΑΣΠΑΙΤΕ σε Ανδριανό για την επαναλειτουργία του Παρατήματος ΠΕΣΥΠ στην ΑΣΠΑΙΤΕ Αργολίδας

Αποτέλεσμα εικόνας για Πρόεδρος ΑΣΠΑΙΤΕ σε Ανδριανό για την επαναλειτουργία του Παραρτήματος ΠΕΣΥΠ στην ΑΣΠΑΙΤΕ Αργολίδας
Πρόεδρος ΑΣΠΑΙΤΕ σε Ανδριανό για την επαναλειτουργία του Παρατήματος ΠΕΣΥΠ στην ΑΣΠΑΙΤΕ Αργολίδας: “Κατανοούμε πλήρως όλες τις διαστάσεις του προβλήματος. Το θέμα έχει εισαχθεί στη συνεδρίαση της ΔΕ την ερχόμενη Τετάρτη 29/6/2016 προς λήψη απόφασης”.
Μετά τις ενέργειες του Βουλευτή Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Ανδριανού για την διασφάλιση της επαναλειτουργίες  του τμήματος ΠΕΣΥΠ (Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό) στο Παράρτημα Πελοποννήσου της ΑΣΠΑΙΤΕ στο Άργος από το νέο ακαδημαϊκό έτος, ο Πρόεδρος της ΑΣΠΑΙΤΕ, καθηγητής Γιάννης Σαριδάκης απέστειλε στον κ. Ανδριανό επιστολή στην οποία επισημαίνει μεταξύ άλλων τα εξής:

“Αξιότιμε κ. Βουλευτά,


Έχουμε λάβει την σχετική επιστολή σας υποστήριξης στο αίτημα επαναλειτουργίας του Παραρτήματος ΠΕΣΥΠ στο Άργος. Μελετάμε όλα τα διαθέσιμα στοιχεία και σας διαβεβαιώ ότι κατανοούμε πλήρως όλες τις διαστάσεις του προβλήματος. Το θέμα έχει εισαχθεί στη συνεδρίαση της ΔΕ την ερχόμενη Τετάρτη 29/6/2016 προς λήψη απόφασης την οποία και θα σας κοινοποιήσουμε αρμοδίως”.