Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

O NIKOS ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Δυάδα και μονό από το Brasileirao

Η Κοριτίμπα υποδέχεται τη Σάο Πάουλο στο "Κόουτο Περέιρα" ερχόμενη από... σφαγή, διαιτητικά, με τη Σάντος καθώς λύγισε με 2-1 με γκολ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων (και 20 θα κρατούσε το "κοράκι"!). Απουσίες δεν έχει, κλασική ομάδα έδρας ενώ η Σάο Πάουλο έρχεται από την πρώτη της ήττα, με 2-1 από την Ιντερνασιονάλ με γκολ στο 89' και ενώ νωρίτερα είχε τρεις κλασικές φάσεις. Αμφισβητείται ο κόουτς Εδγάρδο Μπάουσα αλλά ενόψει ημιτελικών Copa Libertadores δεν τον κουνάει κανείς από τη θέση του.

Στο "Ιντεπεντένσια" η Αμέρικα Μινέιρο υποδέχεται τη Βιτόρια Μπαΐα ερχόμενη από δεύτερη απανωτή ήττα, αυτή τη φορά από τη Σαπεκοένσε δεχόμενη δύο γκολ μετά το 76'. Εχει εκ νέου ελλείψεις αλλά έμαθε να παίζει χωρίς τους απόντες, είναι μια ομάδα με συνοχή και, παραδόξως για την κατηγορία, σταθερότητα στον πάγκο (Τζιβανίλντο Ολιβέιρα). Η Βιτόρια έκανε την ανατροπή με το 3-2 επί της Κορίνθιανς αλλά αμυντικά τα λάθη ήταν επιεικώς αστεία, εξ ου και δεν αποκλείω απόψε ο Βάγκνερ Μαντσίνι να κάνει αλλαγές στα μετόπισθεν.

Και ένα ρίσκο, στο "Αρούδα", και στο ματς της Σάντα Κρουζ με την Κρουζέιρο. Η Σάντα νεοφώτιστη, με πολύ κόσμο σε τίγκα γήπεδο σε κάθε εντός έδρας αγώνα της και αήττητη εδώ και 16 σερί επίσημα αλλά στο 2-2 που πήρε από τη Φλουμινένσε ήταν τυχερή και στο 83' το πέναλτι που πήρε μάλλον δεν ήταν. Η Κρουζέιρο έχει εδώ και μερικά 24ωρα νέο προπονητή, τον Πορτογάλο (και τέως εκλέκτορα) Πάουλο Μπέντο που εννοείται ότι "ψάχνεται", ενδεικτικό το 2-2 με τη Φιγκεϊρένσε. Αλλά έχει και άγνοια κινδύνου στο Brasileirao.

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές της Τετάρτης και ο τρόπος στοιχηματισμού στο ilovebet.com.


Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter, Google+)