Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Καρέ αγώνων σε δυάδες

Η Λέστερ πήρε τον τίτλο αλλά οι… μάχες στο Νησί δεν λείπουν. Κι αν η Αστον Βίλα έχει ήδη υποβιβαστεί, απομένουν άλλες δύο. Γερή… υποψηφιότητα η Νόριτς η οποία έχει δύσκολο πρόγραμμα και υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ματς που δεν αποκλείω τίποτε. Κακό πρόγραμμα και για τη Σάντερλαντ που υποδέχεται την Τσέλσι ενώ η Νιούκαστλ παίζει εκτός με τη Βίλα: καλή η συγκυρία. Και είναι καλή διότι έρχεται από σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Πάλας και πέρασε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη ύστερα από καιρό, έχοντας πάντως ένα ματς περισσότερο από τη Σάντερλαντ και τη Νόριτς. Εξ ου και είναι must win το ματσάκι…

Στη Γαλλία, υπάρχει το πολύ σπουδαίο ματς ανάμεσα σε Λυών και Μονακό αλλά ο άσος είναι στο… αστείο 1.75, προτιμότερη η κόντρα για όποιον ασχοληθεί (στο 1.95 το Χ2, για την ιστορία). Μια ενδεχόμενη ισοπαλία θα… βολέψει τη Σεντ Ετιέν, η οποία αν νικήσει τη Νις θα μειώσει στους δύο. Ωστόσο οι Νικαιώτες έχουν καλή έδρα και ποιότητα μεσοεπιθετικά, αν νικήσουν θα περάσουν αυτοί στην 4η θέση, με αποτέλεσμα το 2.00 του over να δείχνει fair τιμή.

Στο Βέλγιο, το ενδιαφέρον (σε αυτό το μπερδεμένο σύστημα των play offs) στρέφεται στο ματς της αδιάφορης Σιντ Τρουίντεν με την Σαρλερουά, η οποία με νίκη παίρνει την πρωτιά και παίζει στα μπαράζ με την Κορτράικ. Με πολλούς νεαρούς στη σύνθεσή της η γηπεδούχος εκ νέου, "κουρεμένο" το διπλό στο 1.70 αλλά, μεταξύ μας, στο 1.50 το περίμενα.

Μπερδεμένο το πρόγραμμα στην Bundesliga. Στο Αϊντραχτ - Ντόρτμουντ εμφανώς το κίνητρο είναι με τους Φρανκφουρταίους αλλά το ματς θα κριθεί από τα χέρια των Βεστφαλών και δεν παίρνει για bet... Το πεσμένο Αννόβερο ξύπνησε αργά, η Χόφενχαϊμ με διπλό σώνεται από σήμερα (κι αν της χρειαστεί) αλλά είναι απρόβλεπτη, στο Αμβούργο - Βόλφσμπουργκ παίζει πολύ η ισοπαλία, στο Χέρτα - Ντάρμσταντ ο άσος στο 1.75 είναι μικρός για τη δυσκολία του αγώνα και η Στουτγκάρδη δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για την παραμονή αλλά η Μάιντς τρέφει ακόμη ελπίδες Ευρώπης και ο άσος είναι μόνο... 2.10.
Να συνεχίσω; Στο Ινγκολσταντ - Μπάγερν ο άσος του 17.00 (!) είναι... άνω ποταμών και το Σάλκε - Αουγκσμπουργκ έχει παρασκήνιο αφού ο εκτός απροόπτου ο Μάρκους Βάιντσιρλ θα είναι ο επόμενος τεχνικός της Σάλκε και η Αουγκσμπουργκ μάλλον εξασφαλισμένη. Η Βέρντερ ξύπνησε διαλύοντας τη Στουτγκάρδη αλλά σε τιμές φαβορί, ακόμη και στο 2.35 και ακόμη και στην έδρα της αδιάφορης Κολωνίας (σιγά μην προλάβει Ευρώπη) δεν ποντάρεται, κανονικά... Αδιάφορη και η Λεβερκούζεν, που παίζει στο Γκλάντμπαχ με την Μπορούσια να... καίγεται για να παραμείνει στην 4η θέση και να έχει φοβερή παράδοση (επτά σερί άσους και 12-1-1 εδώ και 14 σεζόν). Κι όμως, ο άσος, στο 1.85 μόνο!

Τι κράτησα; Σάλκε, έστω και στο 1.70. Θα πόνταρα, αλλά δεν το έκανα, και Στουτγκάρδη και Βέρντερ... Για την ιστορία, μια καλή... λύση για την Ινγκολσταντ είναι το ασιατικό +2 με τιμή στο 1.80 και πληρωμή σε άσο, ισοπαλία ή διπλό με ένα τέρμα διαφορά. Εάν χάσει με δύο τέρματα διαφορά, επιστρέφεται το ποντάρισμα.

Στη σούμα, τέσσερα μικρά. Δεν μου βγήκε κάτι για παρολί σε ζητούμενα, π.χ. κάποιο patent. Ούτε εμπνέομαι για δύο δυάδες, πάμε στοίχημα (με την κακή μου "φόρμα" εσχάτως") ότι θα βγει... ένα στην καθεμιά;. Αλλη τακτική, και τα τέσσερα ματς σε ένα παρολί: πώς; Μονά και έξι δυάδες.

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές του Σαββάτου και ο τρόπος στοιχηματισμού στο ilovebet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter, Google+)