Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Special bers στη Μαδρίτη

Τελευταία φάση χθες στο Μάντσεστερ και ο Ντε Μπράινε (παιχταράς, μεγάλος...) εκτελεί φάουλ έξω αριστερά από την περιοχή. Καλοζυγισμένο, σημάδεψε την εστία, ο "αίλουρος" Νάβας βγάζει σε κόρνερ. Δέκα δευτερόλεπτα μετά το Σίτι - Ρεάλ τελείωσε 0-0. Με 10 κόρνερ (4-6) και 3 κάρτες (1-2), ήτοι για την τελευταία στιγμή του ματς χάθηκε το 2.30 των under 9,5 κόρνερ. Σόρι που, Μεγάλη Εβδομάδα, παρασύρθηκα και έβρισα...

For the record, με το που διαδόθηκε ότι ο Ρονάλντο ήταν εκτός, το διπλό έφτασε ως και το... 3.00 πριν τη σέντρα. Οι μπουκ έπαιξαν και μάλλον κέρδισαν (στατιστικά πάντα κερδίζουν όταν ένα ματς λήγει ισόπαλο ή under!).

Επίσης στατιστικά, σε 712 ματς στην ιστορία των Κυπέλλων Ευρώπης με το πρώτο να λήγει 0-0, στο 65% εξ αυτών (462 φορές) προκρίθηκε ο γηπεδούχος της ρεβάνς... Ηδη βγήκαν οι αποδόσεις για την επόμενη Τετάρτη: 1.55 - 4.25 - 6.30! Στο 1.40 η πρόκριση της Ρεάλ, στο 2.80 η πρόκριση της Σίτι... Και τούτη η "μυαλωμένη" Ρεάλ, που έπαιξε για την ουσία, είναι απίθανο να μείνει έξω, άριστος στην τακτική ο Ζιζού. Θα πρέπει να φάει... δύο στη Μαδρίτη, με Ρονάλντο στην 11άδα δύο τα έχει. Αρα... Πεπ ή Ντιέγο στον τελικό;

Η πρόκριση είναι στο 2.65 για την Ατλέτικο και στο 1.44 για την Μπάγερν. Πλασματικό; Σας παραπέμπω στο λινκ, από την ημέρα της κλήρωσης, όπου οι αναγνώστες ψήφισαν! Και το 56,6% από εσάς ψήφισε, για πρόκριση, Ατλέτικο. Αμ, πώς...

Το αρχικό σετ για απόψε 2.90 - 3.10 - 2.65 έχει αλλάξει σε 3.45 - 3.20 - 2.50 σε αρκετές εταιρείες. 2.50 για νίκη η Μπάγερν, που έχει και τη ρεβάνς στο Μόναχο; Χμ, πολύ μικρό για τον αποψινό, πρώτο ημιτελικό που σφυρίζει ο Αγγλος Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Η Ατλέτικο έχει momentum: έρχεται από πέντε σερί νίκες, εκ των οποίων οι τέσσερις τελευταίες χωρίς να δεχθεί γκολ, έχει βρει φόρμα στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν και η πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά δεν ήταν τυχαία. Παίζει με πάθος και έχει, κακά τα ψέματα, την καλύτερη άμυνα στον πλανήτη! Συγκριτικά με τη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα επιστρέφουν ο αναγεννημένος Τόρες από τιμωρία και ο στόπερ Χιμένες από τραυματισμό ωστόσο έχασε, καθώς χτύπησε στο ματς με την Μπιλμπάο, τον ηγετικό στόπερ Γκοδίν με αποτέλεσμα τον νεαρό Χιμένες να πλαισιώσει είτε ο 20χρονος Λούκας είτε ο Σάβιτς. Η Μπάγερν, που έρχεται από έξι σερί νίκες στην Bundesliga, δείχνει να παίζει με… ρέγουλο και στόχο να μη σπαταλήσει περιττές δυνάμεις σε κανένα παιχνίδι. Είναι για τρίτη σερί σεζόν στα ημιτελικά αντιμέτωπη με ισπανική ομάδα, πέρυσι και πρόπερσι αποκλείστηκε από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ αντίστοιχα.

Σε κάρτες, η Ατλέτικο έχει κατά μέσο όρο 1,9 στα παιχνίδια της και η Μπάγερν 1,5. Σε ματς που αναμένεται σκληρό, το over 4,5 θα ήταν καλή ευκαιρία, με τιμή στο 2.00 ωστόσο η παρουσία Αγγλου ρέφερι στο ματς προδιαθέτει για λιγότερες, άρα επιλογή το under 4,5 με απόδοση 1.75.
Στα κόρνερ, η Ατλέτικο έχει 6,9 υπέρ και 3,3 κατά στη διοργάνωση, κατά μέσο όρο και η Μπάγερν 7,1 και 2,8 αντίστοιχα. Δύσκολο να βγουν πολλά, αξία στο under 9,5 κόρνερ με τιμή 2.05.
Οσο για σκόρερ; Δεν παραβλέπεται ότι ο Τόμας Μίλερ έχει 15 γκολ στα τελευταία 17 ματς που έπαιξε στο Champions League αρχίζοντας ως βασικός (!), στο 3.35 να το καταφέρει και στο «Βιθέντε Καλδερόν».

Τρεις σκέψεις, όχι για σημείο βέβαια: το 2.10 στο goal/goal δείχνει υψηλότατο ωστόσο ποιος αποκλείει... 0-0 και απόψε; Κανείς. Η Ατλέτικο θα κάνει το σκληρό παιχνίδι της, η Μπάγερν (λογικά) θα έχει την κατοχή ψάχνοντας διαδρόμους, αν προηγηθεί νομίζω δύσκολα γυρίζει. Ο Ντιέγο Σιμεόνε το ξέρει, εξ ου και περιμένω την πιο αμυντική Ατλέτικο που έχουμε δει. 

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές της Τετάρτης και ο τρόπος στοιχηματισμού στο ilovebet.com.


Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter, Google+)