Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Με το εισιτήριο για τα play off επέστρεψε ο ΓΣΑ Volley Ανδρών!

Με επιτυχία  αντιμετώπισε το Σάββατο 20-2-2016  ο “Γ.Σ Άργους Volley Ανδρών” σε εκτός έδρας παιχνίδι τον “ΑΓΣΠ Θησέα”, αφού τον κέρδισε με σκορ 0-3 και κατάφερε να κλειδώσει τα play off. Μια καθαρή και απολαυστική νίκη του “Γ.Σ.Α. Volley Ανδρών” παρά την αποδεκατισμένη αποστολή που ξεκίνησε από το Άργος (μόλις επτά ατόμων) λόγο ιώσεων που παρείσφρησαν  στην υγεία πολλών αθλητών,  μη ξεχνώντας βέβαια και τις πανελλαδικές που ξεπρόβαλαν στον αγωνιστικό ορίζοντα ..!
Ο ΓΣΑ όμως αντεπεξήλθε με το παραπάνω στο match και με τις πολύτιμες συμβουλές και την τακτική του τεχνικού της ομάδας μας Γ.Κατσαρού κατάφερε να απομυζήσει το 0-3 από τον “ΑΓΣΠ Θησέα”.
Συνεχίζουμε, μια πνοή πριν το τέλος του Πρωταθλήματος, στη 13η αγωνιστική όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει  την ομάδα “ΦΟΝ Ομόνοια”, το Σάββατο 27-02-2016  στις 17:00 σε εντός έδρας παιχνίδι στο Κλειστό Γυμναστήριο Άργους. Περιμένουμε για τη συμμετοχή σας ώστε να ξεκινήσουμε να γράφουμε έναν όμορφο επίλογο στο Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα του 2015-2016.