Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

O NIKOS ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Σεντόνι με γκολ, σκόρερ και πέναλτι...

Γιουβέντους - Μπάγερν: διαιτητής ο Αγγλος Μάρτιν Ατκινσον άρα καλός ρυθμός, πιθανώς λίγες κάρτες.
15 σερί νίκες μετρούσε η Γιούβε μέχρι το 0-0 στην Μπολόνια, δεν έχει δεχθεί γκολ στα τελευταία 9 επίσημα, αήττητη στα τελευταία 16 εντός (10-6-0) στο Champions League με τελευταία ήττα το 0-2 από την... Μπάγερν (τον Απρίλιος του 2013) ενώ, απόντος Κιελίνι, ο Αλέγκρι εγκαταλείπει το 3-5-2 και πάει σε 4-4-2 που το δοκίμασε τόσο με τη Νάπολι όσο και με την Μπολόνια.
Η Μπάγερν είχε 81% κατοχή (!) με την Ντάρμσταντ, με Κίμιχ και Αλάμπα το κέντρο της άμυνας εκ νέου εξ ου και ο Γκουαρδιόλα είπε πως η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση αφού ανησυχεί για την πίεση που θα δεχθούν (και εναλλακτικές έχει μόνο από... Τάσκι και Μπενατιά στον πάγκο). Και, μιας και ο λόγος για επίθεση, ο Λεβαντόφσκι με την Ντάρμσταντ σημείωσε το 9ο γκολ του στα έξι ματς του 2016 (από ασίστ του επανακάμψαντα Ριμπερί).
Βλέπω διπλό, θέλω να παίξω διπλό αλλά με φοβίζει ο απολογισμός του Γκουαρδιόλα σε εκτός έδρας νοκ-άουτ ματς του Champions League: 4-8-6. Πολύ ισοπαλία έχει αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά, μεταξύ μας... όλοι κάπου στο 1-1 δεν το βλέπουμε;
Επαιξα γκολ "Λέβα" και μεταξύ του συμβατικού 2-3 γκολ του και over, κράτησα το πρώτο.

Αρσεναλ - Μπαρτσελόνα: βρε καλώς το παιδί... Διαιτητής ο Τσουνεΐτ Τσακίρ, από τους πιο (κατ' εμέ) φοβιτσιάρηδες (σε τέτοια, μεγάλα ματς) αλλά και... καρτοπεναλτάκηδες που υπάρχουν. Φοβάται και τη σκιά του ο Τούρκος, παραδόξως στον τελικό Μπάρτσα - Γιούβε 3-1 τα πήγε μια χαρά αλλά είχε κάνει... ψυχοθεραπεία εβδομάδων πριν (δεν κάνω πλάκα).
Η Αρσεναλ στο 0-0 με τη Χαλ έπαιξε με εννέα αλλαγές στην ενδεκάδα, φως φανάρι ότι το θέλει πολύ το αποψινό και... ό,τι βγει αλλά με Μερτεζάκερ, Κοσιελνί πίσω και Κοκλέν, Ράμσεϊ στον άξονα, πώς να τους σταματήσεις αυτούς τους διαόλους;
Η Μπάρτσα με το δύσκολο 2-1 στα Κανάρια Νησιά με τη Λας Πάλμας (και λίγο... σπρώξιμο, κλασική Uefalona) είδε το ρεκόρ της σε όλες τις διοργανώσεις να ανεβαίνει στο αήττητο 32 αγώνων (26-6-0). Ναι, κάποια στιγμή θα ηττηθεί! Και απόψε να γίνει, θα περάσει, δεν θα περάσει; Παρατήρησα όμως ότι έχει σκοράρει και στα 19 τελευταία της παιχνίδια στο Champions League και σε 41 από τα 44 φετινά της επίσημα αλλά έφερε under και στις τρεις φετινές εξόδους της.
Δεν είναι για να την κοντράρεις την Μπάρτσα αλλά δεν είναι και για 1.65 - 1.70, σωστά; Κάπου εκεί κινείται το να βάλει δύο γκολ, μπορεί να το κάνει εννοείται.

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές της Τρίτης και ο τρόπος στοιχηματισμού στο ilovebet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter, Google+ αλλά και προσωπικό facebook group)