Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Επτά επιλογές, με δύο δυάδες και trixie

Ειπα να το... μαζέψω κάπως σήμερα. Από τις σπάνιες φορές που δεν μελέτησα αποβραδίς, οι αλλαγές και η αναδιοργάνωση του site μου έφαγε (και καλά έκανε) πολύ χρόνο, συν άλλες υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να μείνω λίγο πίσω... Λιγότερα, από άλλα Σάββατα, ματς και όπου βγει. Ξεκινώ για μια δυάδα και trixie, στο τέλος του κειμένου θα σας πω αν μου βγήκε.

Πρώτη επιλογή, από το Νησί. Λέω να μην μπλέξω με τα ντέρμπι και… κύκλωσα τη Νόριτς με τιμή στο υψηλότατο 2.40. Η Γουέστ Χαμ έρχεται από πρόκριση επί της Λίβερπουλ στο Κύπελλο αλλά επιβαρύνθηκε με 120 λεπτά την ώρα που η Νόριτς δεν είχε μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις. Ναι μεν έρχεται από κακό σερί και πέντε σερί ήττες αλλά θαρρώ ότι ενάντια στους «χάμερς» δύναται να βρει αποθέματα για να κάνει μια νίκη… Βοηθά και η παράδοση ε, 7-5-0 από το 1982-83!

Ανάλογο ρίσκο και στο «Μεστάγια», εκεί όπου η Βαλένθια στοχεύει στην πρώτη της νίκη από τις… 7 Νοεμβρίου στην Πριμέρα (0-7-5 έκτοτε) και καλύτερο αντίπαλο από την Εσπανιόλ δεν θα μπορούσε να βρει. Σκορποχώρι ήταν οι Βάσκοι τη Δευτέρα και συνετρίβησαν με 5-0 στο «Κορνεγιά» από τη Σοσιεδάδ και ο Κονσταντίνα Γκάλκα, προτού καν κλείσει δίμηνο στον πάγκο, είναι έτοιμος για απόλυση αλλά τον κράτησαν οι παίκτες. Οπως γράφει και στην ανάλυση του αγώνα ο Αλέξανδρος Λοθάνο, η στατιστική λέει ότι η Βαλένθια έχει δεχθεί γκολ στα τελευταία 13 ματς, ενώ η Εσπανιόλ έχει δεχθεί γκολ σε όλα (!) τα εκτός έδρας παιχνίδια της. Τι θα σπάσει; Και με 2-1, θαρρώ, καλά είμαστε (χεχε) αλλά μου έχει κολλήσει ο άσος που στο 1.70 κανονικά θα έλεγα "δεν μας χέζετε;". Από τη στιγμές που πολλά σου λένε μακριά αλλά το μάτι και το χέρι, εκεί...

Στο Γκενκ - Μπέβερεν είχα κατά νου το διπλό στο 6,5άρι αλλά προφανώς έχει ρίσκο. Διαβάζοντας την ανάλυση του site το δικό μου μυαλό πάει στο goal/goal, ειδικά αν προηγηθεί η Μπέβερεν.

Πιθανό λάθος στο Ναντ - Λοριάν: γιατί στο 2.00 το goal/goal στο ντερμπάκι της Βρετάνης; Η Ναντ που έρχεται από αήττητο 14 αγώνων (το καλύτερο εδώ και 20 χρόνια) έρχεται από σειρά αποτελεσματικών εμφανίσεων και έφερε 4 σερί g/g στα ισάριθμα τελευταία στο "Μποζουάρ", η Λοριάν έχει g/g τα 10/11 εκτός έδρας φέτος όπου παίζει ανοιχτά φέτος, όταν over δε τα τελευταία πέντε. Αντίστοιχη λογική και στο Σουόνσι - Σαουθάμπτον όπου συμφωνώ πλήρως με την ανάλυση του Λάμπρου Γκαραγκάνη για αμφίτερμα: ανεβασμένοι πολύ οι Ουαλοί ενώ οι "άγιοι" δεν μπορούν να συνεχίσει με μηδέν παθητικό για πολύ καιρό ακόμη.

Από Γερμανία, το... ψωμί είναι στο Κολωνία - Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και προφανώς κάτι ξέρουν οι μπουκ που προσφέρουν τον άσο στο 1.85, άλλη εξήγηση δεν βρήκα. Από τη μια η Αϊντραχτ που αδικεί τον εαυτό της και δεν παίρνει τα αποτελέσματα που αξίζει κι από την άλλη η αναξιόπιστη εντός έδρας Κολωνία, η οποία έχει σκοράρει οχτώ φορές σε δέκα εντός έδρας παιχνίδια και μετράει μία νίκη στα τελευταία. Εξ ου και το αμφίτερμα στο 1.70.

Από Ολλανδία, εδώ και χρόνια η ΑΖ Αλκμααρ είναι ομάδα ψυχολογίας: ή της βγαίνει καλό σερί ή... μπουρδουκλώνεται. Για απόψε, στο Αλμέλο με τη Χέρακλες, ισχύει το πρώτο και όπως σωστά γράφει στην ανάλυση του αγώνα ο Στέφανος Γιωτάκης, αποδεκτό το διπλό στο 2.35, με τις μοιρασμένες αποδόσεις πάντως να φανερώνουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

Για να κλείσει trixie κότσαρα και Ολυμπιακό (δεν θέλει ανάλυση νομίζω, υπερέχει ως ομάδα σε όλες τις γραμμές άλλωστε...) κι ας είναι ντέρμπι, με την ΑΕΚ. Και τα ντέρμπι φανατίζουν, ενθουσιάζουν κλπ. αλλά δεν παύει το 2.20 να δείχνει μεγάλο. Σημαίνει 45% πιθανότητες στο διπλό (ναι, μόνο...).

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές του Σαββάτου και ο τρόπος στοιχηματισμού στο ilovebet.com.


Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter, Google+ αλλά και προσωπικό facebook group)