Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑΥΠΛΙΟ

Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες Αργολίδος, επιστεί την προσοχή των πολιτών για την ύπαρξη πιθανής απάτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες,  στο Άργος και το Ναύπλιο κυκλοφορούν κάποια άτομα που φέρονται να αντιπροσωπεύουν μία ομάδα ονόματι «ατυχήματα.gr», η οποία συγκεντρώνει χρήματα για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου χρησιμοποιώντας το όνομα και την φωτογραφία ενός μέλους του συλλόγου Α.με.Α., πρώην δημοτικού συμβούλου Ναυπλιέων, του Κωνσταντίνου Θεμελή.

Ο Κ. ΘΕΜΕΛΗΣ
Ο Κ. ΘΕΜΕΛΗΣ
Ο Σύλλογος και ο κ. Θεμελής δηλώνουν πως δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την συγκεκριμένη ομάδα, ούτε υπήρξε κάποια επαφή με τα συγκεκριμένα άτομα. Η ομάδα δρα αυτοβούλως και καπηλεύεται το όνομα και την υπόληψη του κ. Θεμελή, καθώς και το κύρος του συλλόγου.
Ο Σύλλογος επιστεί την προσοχή των πολιτών  και ζητά την αμέριστη βοήθεια τους στην αποκάλυψη αυτών των ανθρώπων με την άμεση κινητοποίηση ως προς τις αρχές όταν και εφόσον τους επισκεφθούν αυτά τα άτομα.
Ο Σύλλογος και ο κ. Θεμελής δραστηριοποιούνται και πραγματοποιούν συλλογή καπακιών στο πλαίσιο της ανακύκλωσης και της προσφοράς ως προς τον συνάνθρωπο. Έχουν καταφέρει και έχουν αγοράσει αρκετά καροτσάκια, αλλά ουδέποτε ζήτησαν ή επαίτησαν χρήματα γι’αυτόν τον σκοπό.
Καταδικάζουν την συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων που πατάνε πάνω στην φήμη και την υπόληψη όλων για να εκμεταλλευτούν την ανθρωπιά και την αγάπη των συνανθρώπων μας και σε περίπτωση συνέχισης της δραστηριότητας αυτών των ανθρώπων θα κινηθούν και νομικά εναντίων τους. Έχουν ήδη καταγγείλει το γεγονός στις αρχές.
http://argolika.gr/?p=4642