Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Δυάδα και δύο trixie

Από Σούπερ Λίγκα, το μάτι έπεσε στο over της Λεωφόρου (2.10). Ο Παναθηναϊκός έχει καλό ρυθμό εσχάτως, έχει βρει τρόπο να σκοράρει μετά ευκολίας και από την Ξάνθη δεν αναμένεται να εμφανιστεί… κατενάτσιο αμυντικά. Συν ότι ο ΠΑΟ κατεβαίνει χωρίς Τελάντερ, Σάντσεθ, Κουτρουμπή, Μέστο, Εβανζελίστα, Μπουμάλ, Αμπέιντ και Μπεργκ, εξ ου και αγνοώ τον άσο.

Στην Premier, το Σίτι – Λέστερ απλώς θα το δω, καθισμένος αναπαυτικά στον καναπέ και προτού πάω για δουλειά! Δεν παίρνει bet κι ας μου έχει καρφωθεί στο μυαλό για μεγάλο άσο (το μοιράζομαι μαζί σας, δεν το ποντάρω…). Η Νιούκαστλ μεσοβδόμαδα απογοήτευσε, έφυγε με τριάρα από τη λιμάνι ενάντια στην Εβερτον αλλά ας μην παραβλέπουμε την αξία και τη δυναμική της αντιπάλου. Και, επιπροσθέτως, από ματς όπως αυτό ενάντια στη Γουέστ Μπρομ αναμένει να αντλήσει δυναμική για να παλέψει για τη σωτηρία. Βγάζει κούραση Γουέστ Μπρομ στα τελευταία και το 2.15 του άσου κρίνεται δίκαιο. Το Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ προφανώς προκαλεί γέλια με το 1.65 του άσου όταν ο 7ος της βαθμολογίας υποδέχεται τον 6ο, αμφίρροπο για σημείο, πιθανό για αμφίτερμα.

Στο Βέλγιο, έχω έναν κανόνα: goal/goal στο 1.70+ προφανώς και το ποντάρω, αν βγαίνει από την  ανάλυση του ματς στο μυαλό μου. Αυτό βρήκα στο Μουσκρόν – Γκενκ, βελτιωμένη η γηπεδούχος μετά την αλλαγή στον πάγκο, επιστροφές στην ενδεκάδα της Γκενκ. Χμ…

Στις Γαλλίες, προκειμένου να μη βρίσω πάλι τον Λακαζέτ και όλο του το σόι (θυμάστε τι ζημιά μας έκανε, μια εβδομάδα πριν…) θα αποφύγω το Ανζέ – Λυών αν και δείχνει… ταμάμ για goal/goal. Η Τρουά δεν έχει νικήσει ποτέ στην Μπαστιά (11-2-0) και θα παίξει με αλλαγές ελέω του επικείμενου αγώνα Κυπέλλου με τη Σεντ Ετιέν, θαρρώ ότι οι αναπληρωματικοί της πάντως είναι καλύτεροι από τους βασικούς. Η Μπαστιά άφησε πολλή ενέργεια στο 1-0 επί της Λυών και φάνηκε στο 2-0 από τη Μονακό, κλασική ομάδα έδρας, ένα γκολ θα το βρει αλλά για άσο δεν ψήνομαι, μόνο το αμφίτερμα.

H Bundesliga είναι μπερδεμένη: το μάτι έπεσε στο Αννόβερο αλλά με έκαψε πρόσφατα και η Μάιντζ έκανε νίκη… Ευρώπης ενάντια στην Γκλάντμπαχ, συν ότι ο κίπερ Κάριους είναι σε φοβερή φόρμα. Με ιντριγκάρει το διπλό της Αουγκσμπουργκ στο Ινγκολσταντ καθώς αμυντικά έχει βελτιωθεί πολύ και οι Βεστφαλοί δείχνουν να μην έχουν τα πατήματα του α’ γύρου ενώ δεν έχουν νικήσει ποτέ την αντίπαλό του σε επίσημο (τρεις ήττες)…

Στην Primera, το over του 2.15 στο ματς του Μπιλμπάο ανάμεσα σε Αθλέτικ και Βιγιαρεάλ… βγάζει μάτι. Μια Αθλέτικ που έχει φέρει 13 over στα τελευταία 15 στο «Σαν Μαμές» και μια Βιγιαρεάλ που ναι μεν «τρέχει» αήττητο εννέα αγώνων στο πρωτάθλημα (επτά νίκες) αλλά δίχως να πείθει απόλυτα.

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές του Σαββάτου και ο τρόπος στοιχηματισμού στο ilovebet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter, Google+ αλλά και προσωπικό facebook group)