Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Δυάδες, σκορ και πρόκριση

Με ξέρετε πόσο... ευαίσθητος είμαι. Πόστα τις προάλλες το εξής στο γκρουπ: "Ωραίο... τριήμερο. Γκίνια, κακή μελέτη, ανάποδη έμπνευση; Θα δείξει...". Αν μη τι άλλο οι απαντήσεις σας ήταν αποστομωτικές! Το χρειαζόμουν...

Η Χαϊντενχάιμ, κακά τα ψέματα, έχει φοβερά δύσκολο έργο υποδεχόμενη σε νοκ άουτ αγώνα για το Κύπελλο Γερμανίας τη Χέρτα. Ωστόσο, αν και έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της ως τα προημιτελικά, έχει… ψυχή και αποφασιστικότητα και είναι μια οργανωμένη ομάδα. Σε καλό μομέντουμ δείχνει η Χέρτα, η οποία μάλιστα έγινε η πρώτη ομάδα φέτος που κράτησε την Ντόρτμουντ στο μηδέν κάτι που δείχνει την εύρυθμη αμυντική της λειτουργία αλλά την περιμένει δύσκολο βράδυ στην κατάμεστη από 13.000 κόσμου «Φόιτ Αρένα». Με δεδομένο ότι χτύπησαν και είναι εξαιρετικά αμφίβολοι ο στόπερ Λουστενμπέργκερ και ο χαφ Νταρίντα ενώ ο Νορβηγός χαφ Σκιέλμπρεντ έρχεται από ίωση, το αμφίτερμα… ανέβηκε (για τα δεδομένα του ματς αλλά και της χώρας) στο 1.95.

Στο «Λόντον Ρόουν» η Γουέστ Μπρομ καλείται να αγωνιστεί… πιο σοβαρά ενάντια στην Πιτέρμπορο, η οποία της πήρε 2-2 στο ματς του «Χόθορνς» οδηγώντας το ζευγάρι σε επαναληπτικό. Το ερώτημα είναι αν… μπορεί μιας και έρχεται από κακό σερί αγώνων και έχει ξανά σημαντικές ελλείψεις (Εβανς, Μπραντ, Μακ Μάναμαν και Μόρισον). Τι πιθανότητες έχει άραγε η Πιτέρμπορο, η οποία αγωνίζεται στην αγγλική Λιγκ 1; Ούτε αυτή είναι στα καλύτερά της, συν ότι ήταν… πύρρειος η νίκης στο Τσέστερφιλντ για το πρωτάθλημα αφού έχασε τη μισή της άμυνα, τον στόπερ Ρικάρδο και τον μπακ Σμιθ. Αρα το 2.05 στο διπλό έχει λογική και ξεπερνώ την απορία μου: γιατί τόσο ψηλά; Μόνο η κακή φόρμα της WBA το εξηγεί.

Στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός καλείται να πείσει, αφενός εαυτόν και αφετέρου τους οπαδούς του, ότι αξίζει να αποκλείσει τον Ατρόμητο. Ωστόσο από τη μια οι ελλείψεις, από την άλλη η συχνή επιθετική δυστοκία δημιουργούν ένα περίεργο κλίμα στους «πράσινους» που έχασαν, ελέω της αποβολής του με την Ξάνθη, και τον Ζέκα. Και βρίσκουν έναν Ατρόμητο ψυχολογικά βελτιωμένο, μετά την επικράτηση επί της ΑΕΚ, περισσότερο από όσο αγωνιστικά όμως εξακολουθεί να υστερεί στον εκτελεστικό τομέα. Πιο πολύ για να δω το ματς και με στοιχηματικό ενδιαφέρον, έριξα κάτι… ψιλά σε ακριβές σκορ 1-1 (που χαρίζει την πρόκριση στον ΠΑΟ).

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές της Τετάρτης και ο τρόπος στοιχηματισμού στο ilovebet.com.


Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter, Google+ αλλά και προσωπικό facebook group)