Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΤΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Με απόφαση  του συνδυασμού της ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ, θα γίνει αλλαγή της εκπροσώπησης της  παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων.  Έχοντας σαν αρχή την ιδέα της συλλογικής προσπάθειας και όχι της προσωπικής ανάδειξης και προβολής στα δημοτικά πράγματα, η ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ υλοποιεί για άλλη μια φορά την εναλλαγή των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων.
Μετά την παρουσία της Μαργαρίτας Καραμολέγκου στο δημοτικό συμβούλιο, σε μια περίοδο  μάλιστα ιδιαίτερα σημαντική για την παράταξη και την επιβίωση της, θα εκπροσωπήσει την ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ  στο δήμο  ο Μπάμπης Αντωνιάδης.
Σκοπός της ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ μέχρι το τέλος της θητείας αυτού του δημοτικού συμβουλίου είναι να περάσουν από τα έδρανα του δήμου όσο το δυνατόν περισσότεροι εκπρόσωποι της παράταξης.
Στους σημερινούς δύσκολους καιρούς, όχι μόνο οικονομικά αλλά  και κοινωνικά, είναι σημαντικό να διατηρηθούν συλλογικότητες που μπορούν να εκφράζονται σε τοπικό επίπεδο πέρα και  έξω από πολιτικές συγκυρίες και κομματικούς πατριωτισμούς. Να εκφράζουν θέσεις για το δήμο με στόχο την ανάδειξη μιας άλλης πρότασης για τη ζωή στην περιοχή μας, για τη διοίκηση και τις προτεραιότητες.
Τα πράγματα δεν είναι εύκολα για κανένα και πολύ περισσότερο για τέτοιες συλλογικές προσπάθειες. Γι αυτό προσπαθήσαμε να επιβιώσουμε στις μυλόπετρες των εκλογών όταν τέθηκαν εκβιαστικά διλλήματα που  προσπάθησαν να εξαφανίσουν από το πολιτικό προσκήνιο συλλογικότητες που δεν είχαν άμεση  εξάρτηση από κομματικές εκφράσεις. Δεν είναι όλα ρόδινα.Προσπαθούμε σε δύσκολες καθ ομολογία όλων συνθήκες.  Μια τέτοια συλλογικότητα όπως η ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, είναι πάντα ανοικτή σε ιδέες και ανθρώπους που θέλουν να παλέψουν για την ζωή και το μέλλον αυτού του τόπου.
Όταν το εγώ μπορεί αν υποταχθεί στο εμείς μπορούμε να πάμε ένα βήμα μπροστά