Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΝΤΕΡΜΠΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΣΥΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΜΗΔΗ

diomfoivos2015
Στις Συκιές της Θεσσαλονίκης θα αγωνιστεί αύριο Σάββατο 21 Νοεμβρίου (18.00) ο Διομήδης κόντρα στον πολύ δυνατό Φοίβο, για την 8η αγωνιστική της Handball Premier. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Δελόγλου και Θεοδοσίου, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Μεϊμαρίδη. Οι Λύκοι έχουν μια πολύ δύσκολη αποστολή, καθώς ο Φοίβος παρουσιάζεται ιδιαίτερα ισχυρός στην έδρα του, χωρίς κανείς αντίπαλος μέχρι στιγμής να έχει καταφέρει να τον κερδίσει.
Ο προπονητής μας Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα μας: «Πρόκειται για μια ομάδα που εμφανίζεται πολύ ισχυρή και ψυχωμένη στην έδρα της. Χαρακτηριστικό είναι ότι μέχρι τώρα κανείς δεν έχει φύγει νικητής από τις Συκιές. Από την άλλη αυτό είναι μια πρόκληση για μας, που θα πρέπει αύριο να αντιτάξουμε πολύ ενέργεια και ομαδικό πνεύμα για 60 λεπτά. Το βαθμολογικό κίνητρο είναι επίσης μεγάλο, αφού σε περίπτωση νίκης θα παραμείνουμε στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας».
Ο διεθνής μας παίκτης Χριστόδουλος Μυλωνάς είπε: «Έχουμε καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Αερωπού Έδεσσας, ωστόσο το παιχνίδι με τον Φοίβο πιστεύω ότι θα είναι αρκετά δύσκολο, καθώς στην έδρα του έχει πάντα υψηλή απόδοση και εμείς δεν έχουμε βρει ακόμα ρυθμό μακριά από το Άργος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 60 λεπτά για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».
Ο διεθνής μας τερματοφύλακας Νίκος Λοΐζος τόνισε: «Παίζουμε με μια πολύ μαχητική ομάδα, η οποία είναι επικίνδυνη ειδικά στην έδρα της. Το κλειδί για να πάρουμε το αποτέλεσμα θα είναι να παίξουμε συγκεντρωμένα και με πιο πολύ πάθος από τους αντιπάλους μας,  έτσι ώστε να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια».
Από το επίσημο group μας στο Facebook θα μπορείτε αύριο να μαθαίνετε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα (livescore).