Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Η λογική, το Yield και το trixie

Υπάρχουν φορές που εντυπωσιάζομαι πραγματικά με μηνύματά σας στο inbox της σελίδας μου, με άκρως στοιχηματική λογική. Και θα έχετε παρατηρήσει ότι (προσπαθώ, να) απαντώ όσο πιο σύντομα είναι ανθρωπίνως δυνατό. Δεν απαντώ όμως σε μηνύματα όπως να με ρωτάτε για διπλό σε ματς που παίζω άσο (από τα καλύτερα!), για 2/1 επειδή σας το είπε ο φίλος του κολλητού της φίλης που το διάβασε κάπου/κάπως/κάποτε στον Mr Αχαστο ή στον Κουβαδούλη και για τριαδοτετράδες (κορυφαίο το "πες ρε φίλε πέντε over για σήμερα").

Πέρα από την πλάκα, είναι κατανοητό ότι όλα αυτά είναι εκτός στοιχηματικής λογικής, και γενικά και τούτου του site.

Λίγη... θεωρία σήμερα και λιγότερο παιχνίδι. Κατ' αρχάς, αλλαγές στη στήλη μου, "ανακαίνισης" ας πω: αφενός οι προτάσεις θα παρατίθενται σε πίνακα και όχι κειμενοροή, κλασικά με ώρα έναρξης μπροστά (χέστε με, με τον κωδικό, ουδείς ασχολείται), αφετέρου θα παρατίθεται μόνιμα η μπάνκα πλέον. Με Yield, όπως σας είχα προϊδεάσει προ καιρού το οποίο είναι ουσιαστικά η ποσοστιαία αύξηση του κεφαλαίου και βγαίνει από τη διαίρεση του κέρδους/ζημίας δια των συνολικών πονταρισμάτων, επί εκατό. Το ζητήσατε και το κάνω (ξεπερνώντας την... πρόληψη που είχα γράψει παλιά!).

Αλλο η αύξηση κεφαλαίου σε ποσοστό και άλλο το Yield! Η αύξηση κεφαλαίου βγαίνει από τη διαίρεση του κέρδους με το αρχικό κεφάλαιο και το Yield από την εξής μαθηματική πράξη: κέρδος ή χασούρα αφαιρώντας τα πονταρίσματα, τούτο δια των πονταρισμάτων και όλο αυτό επί εκατό. Παράδειγμα: έπαιξες 760 ευρώ, έβγαλες 850 και έχεις 90. Τούτο, το 90άρι δηλαδή, δια των 760 και επί 100, σύνολο 11,84%.

Κατά τα λοιπά, το αποψινό πρόγραμμα είναι χειρότερο από το χθεσινό. Και ξεκινά από νωρις, 17:00, όπως με την Ατλέτικο, η Αστάνα, τούτη τη φορά με την Μπενφίκα. Μια Μπενφίκα που είναι στα... σχοινιά φέτος και θέλει αποτέλεσμα ψυχολογίας σε ένα γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα ενάντια σε μια ομάδα που η σεζόν έχει τελειώσει πρακτικά, βγάζει κούραση και στην Ευρώπη σκοράρει δύσκολα. Δεν περνούν απαρατήρητες οι απουσίες των Γκαϊτάν και Λουιζάο για την Μπενφίκα, πολύ πιθανό under, σε κόσμο με combo κάτι βγάζει.

Η Βόλφσμπουργκ έκανε... restart μετά τη διακοπή με το 6-0 επί της Βέρντερ, φοβερό ότι έχει σκοράρει στις 17 από τις 21 εξόδους της στην Ευρώπη αλλά φέτος έχει μόλις τέσσερα γκολ ενεργητικό σε οκτώ εξόδους σε Bundesliga και Champions League. Βγάζει κούραση η ΤΣΣΚΑ, ο Ντουμπιά δεν θα είναι 100% έτοιμος (κι αν παίξει), γενικώς "προβληματικό" το ρεπορτάζ της και με νίκη θα πάει με... άλλο αέρα, στο τελευταίο ματς, με τη Γιουνάιτεντ όπου θα κριθούν όλα! Ηδη το διπλό, από αρχικό 3.10 το βλέπω σε μερικές εταιρείες στο 2.85.

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές της Τετάρτης και ο τρόπος στοιχηματισμού στο ilovebet.com.


Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter και Google+)