Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Παιχνίδι από 1.60 ως και 3.20

Το στοίχημα είναι και θέμα ρέντας, ψυχολογίας. Οταν βλέπεις τρία παιχνίδια να χάνονται όπως... χάθηκαν στο τέλος (την Εβερτον στο 98', τη Μάλαγα από 2-0 και τη Χόφενχαϊμ από 3-1) και άλλα δύο οριακά (η Μπολόνια είχε φάσεις στο Τορίνο για το g/g και η Νις ακόμη περισσότερες στην Τουλούζη, αν και με παίκτη λιγότερο), εε... κάπου κολλάει το μυαλό σου σήμερα και το σκέφτεσαι, και το ξανασκέφτεσαι. Υστερα από κάτι τέτοιες ημέρες το πρώτο που κάνω είναι να προσπαθήσω να μην αλλάξω λογική και τρόπο σκέψης.

Μπερδεμένη λίγο η Premier, θαρρώ ότι η Αρσεναλ περνάει από το Νόριτς όπως έχει πράξει φέτος σε άλλες πέντε έδρες (Πάλας, Νιούκαστλ, Λέστερ, Γουότφορντ, Σουόνσι) αρκεί να είναι στοιχειωδώς σοβαρή. Η Λίβερπουλ είναι απρόβλεπτη (αν έπαιζε κάτι θα ήταν το combo άσου και over στο 2.15), τα άλλα απλά αγνοούνται.

Η Ισπανία, αφού ευχηθώ δημόσια στη Μάλαγα να καταντήσει όμοια της Γέιδα και της Εξτρεμαδούρα, αναρωτιέμαι: γιατί... λυσσάξατε (στο inbox) για τη Σεβίλλη; Παρακάτω απαντώ (από εδώ) και σε άλλα μηνύματά σας. Ποια Σεβίλλη, των 5 νικών φέτος σε 18 επίσημα ματς; Sorry κιόλας... Πιο πολύ Βαλένθια βλέπω, που έχει να νικήσει εκεί από τον Μάιο του 2004 (7-4-0 έκτοτε στο πρωτάθλημα, 10-4-0 με Copa del Rey και Europa!), άλλωστε όταν ο Νούνο Σάντο δεν έχει τους οπαδούς πάνω από τον πάγκο του, χειρίζεται καλύτερα τη Βαλένθια... Στο 4.40 η Βαλένθια, στο 2.00 το +0,5. ΟΚ, η έδρα μεταμορφώνει τη Σεβίλλη προς το καλύτερο, σύμφωνοι. Αρα; Καναπές και πάσο προς ώρας. Πιο πολύ Μπιλμπάο από Primera απόψε, μια Αθλέτικ που έκανε νίκη στο Αουγκσμπουργκ με έξι αλλαγές στην ενδεκάδα αλλά χρειάστηκε τους Ιτουράσπε και Ινιάκι Γουίλιαμς για την... πέλα. Πλήρης με την επάνοδο του Μπενιάτ, εκτός ρυθμού η Ράγιο, φοβερό το σερί της Αθλέτικ (20 σερί ματς, ανεξαρτήτως έδρας, βάζει γκολ στη Βαγιεκάνο).

Από Campionato, όταν βλέπεις τη Γιούβε να παίρνει μπροστά και να νικά Μίλαν και Μάντσεστερ Σίτι εννοείται πως το Παλέρμο είναι λιγότερης δυσκολίας αποστολή. Η άμυνα έστρωσε, κυρίως επειδή ο Κιελίνι βρίσκει φόρμα

Από Eredivisie, η Ντεν Χάαγκ είναι από τις ομάδες που η φόρμα (ήτοι, κοιτάς το πινακάκι με τα τελευταία ματς) δεν αποτυπώνει την πραγματική της κατάσταση: βελτιωμένη, μαζί με την Καμπούρ έχουν τις περισσότερες ισοπαλίες κι αν είχε λίγο ρέντα θα ήταν λιγότερο υποτιμημένη. Η Χρόνινχεν δεν είναι μαθημένη να παίζει Κυριακή - Πέμπτη - Κυριακή, ακόμη και με την παραπαίουσα Ντε Γκράαφστσαπ δυσκολεύτηκε. Από πέντε σερί νίκες έρχεται στο "Ερομπορχ" αλλά οι μπουκ την έχουν ψυλλιαστεί και το διπλό, αντί για 5.00, είναι στο 3.20.

Το πλήρες άρθρο, όλες οι επιλογές της Κυριακής και ο τρόπος στοιχηματισμού στο ilovebet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter, Google+ αλλά και προσωπικό facebook group)