Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Τα σερί του clasico, ο Αναστασίου και τα παρολί!

Σε ένα ματς, και φυσικά σε ένα ντέρμπι, αναλύεις τα πάντα: φόρμα, κλίμα, τελευταία ματς, αγωνιστικά νέα, απουσίες, παράδοση, διαιτητή, στατιστικά. Τα πάντα. Στα ντέρμπι όμως υπάρχει κάτι που δεν... αναλύεται διότι δεν... πιάνεται από πουθενά. Απλά να σας πω/θυμίσω την ατάκα ότι τα ντέρμπι... ανασταίνουν και "νεκρούς". Εκστασιάζουν, όχι μόνο τους οπαδούς αλλά και τους παίκτες, του κάνουν να... σκίζονται στο γήπεδο σε ατμόσφαιρα φανατισμένη. Ακριβώς αυτό, την "έκσταση", δεν θα τη δείτε πουθενά γραμμένη: είναι η αόρατη παράμετρος που παίζει, σε υπερθετικό βαθμό, ρόλο στην έκβαση ενός ντέρμπι.

Στο clasico, το ότι η Μπάρτσα κινείται γύρω από το αν θα παίξει ή όχι ο Μέσι και δεν προσαρμόζει σχέδια άνευ αυτού δείχνει έλλειψη αυτοπεποίθησης, λες και οι Νεϊμάρ και Σουάρες δεν κάνουν... καλή δουλειά (μόνο αυτοί σκόραραν στο πρωτάθλημα όσο λείπει ο Λίο!). Περισσότερα προβλήματα δείχνει να έχει στα αποδυτήρια η Ρεάλ με τη... μουρμούρα για την τακτική του Μπενίτεθ, κάτι που ως και 15-20 μέρες πριν δεν ίσχυε αλλά η απώλεια με την Ατλέτικο (1-1), η νίκη με το στανιό επί της Παρί (1-0) και η ήττα στη Σεβίλλη (3-2) και χάλασε το κλίμα και ανέβασε αισθητά τον άσο (2.10 ήταν τότε, 2.45 τώρα).

Αυθόρμητα και επειδή γουστάρω να κυνηγάω σερί που κρατούν καιρό, κρατήστε αφενός ότι έχει να εμφανιστεί ισοπαλία εδώ και δυόμισι χρόνια (επτά παιχνίδια), αφετέρου ότι το σερί των goal/goal έφτασε τα 18, ήτοι από το 0-2 στη Μαδρίτη, στον ημιτελικό του Champions League με Μουρίνιο και Γκουαρδιόλα στους πάγκους, με δύο γκολ του Μέσι και με την αυστηρότατη αποβολή του Πέπε.

Στοιχηματικά είναι πολύ χαμηλά και το over (1.50) και το goal/goal (1.45), στο 2.05 το αμφίτερμα ως το ημίχρονο (όπως έγινε και στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους στο "Μπερναμπέου") δείχνει μια σκέψη. Πάντως άκρη δεν βγαίνει. Καναπές και live betting η επιλογή μου, προτιμότερο, πλην του 1.70 να σκοράρει any time ο Κριστιάνο...

Οσο για το έτερο ντέρμπι, το δικό μας, η... παραιτοαπόλυση του Αναστασίου μου χάλασε το επικείμενο bet στον Ολυμπιακό, στη Λεωφόρο καθώς (κακά τα ψέματα) και -πολύ- καλύτερη ομάδα είναι και στο 2.15 δεν τον συναντάς συχνά στη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός όμως θα είναι ο... άγνωστος Χ, όντας με νέο προπονητή (και με την ελπίδα να είναι ψέμα ότι ετοιμάζει τον Εσιέν για βασικό). Συνεπώς, καλύτερη επιλογή από το "πάσο" δεν υπάρχει, χωρίς πάντως να παραβλέπω το 1.90 του goal/goal...

Κατά τα λοιπά, η Σουόνσι έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία οκτώ, και με μόλις πέντε γκολ σε αυτά, ψάχνει αφορμή και ματς για restart την ώρα που οι Βρετανοί γράφουν ότι ο Γκάρι Μονκ είναι έτοιμος για απόλυση. Η Μπόρνμουθ, πλην εμπειρίας, δεν έχει και... ρέντα, ενδεικτική η ήττα από τη Νιούκαστλ αν και είχε... 20-2 σουτ.

Από Βέλγιο κράτησα μόνο το Λέουβεν - Γκενκ στο διπλό, όχι με το επιχείρημα ότι... κάποια στιγμή η Γκενκ θα νικήσει αλλά οι απουσίες της γηπεδούχου είναι πάρα πολλές (και φαίνονται πλέον σε κάθε ματς). Το διπλό της Αντερλεχτ στο Λόκερεν, μιας και το περίμενα στο 1.70+ και το συναντώ στο 2.00, εννοείται ότι έχει αξία.

Στη Γαλλία, έπεσε στο μάτι ο άσος της ισχυρής εντός Κορσικής, Μπαστιά, ενάντια στην άτολμη εκτός έδρας Γκαζελέκ και στη Γερμανία το 1.25 της Μπάγερν στο Γκελζενκίρχεν απλά... δεν υπάρχει, που λένε και οι νέοι (μόνο 1.40 το over, αναλογιστείτε...), πολύ χαμηλά και το over στο Βόλφσμπουργκ - Βέρντερ (1.55) αλλά το over 1,5 ως την ανάπαυλα είναι στο εξαιρετικό 2.20.

Από Ισπανία, πιο σημαντικό στοιχηματικά (κατ' εμέ) από το Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα είναι το Σοσιεδάδ - Σεβίλλη! Με τον έξυπνο μεν, άπειρο δε Εουσέμπιο Σακριστάν στον πάγκο οι Βάσκοι, από τρεις σερί νίκες σε επίσημα η Σεβίλλη η οποία ύστερα από καιρό έχει μόνο μακροχρόνιες ελλείψεις, απορώ που το διπλό είναι σε τιμή αουτσάιντερ... Και φυσικά το ποντάρω.


Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές του Σαββάτου και ο τρόπος στοιχηματισμού στο ilovebet.com.


Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter και Google+)